Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fejlesztő programokra...

Milyen fejlesztő programokra vinnétek a babátokat?

Figyelt kérdés
Debrecenben szeretnénk olyan szolgáltatásokat indítani mamáknak, babáknak, kisiskolásoknak, amik eddig csak Pesten voltak, vagy hosszú várólista van. Pl.Dévény torna, hordozókendő tanfi, stb. Ha vannak ötleteitek, vagy hiányoltok valamilyen szolgáltatást, írjátok meg légyszíves.
2010. jún. 18. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyan bp-i vagyok, de néhány ötlet:

zenebölcsi, zeneovi, Csiri-biri torna, Ringató (ezeket tanfolyamot végzett pedagógus tarthatja), ill. valamilyen mozgásos foglalkozás mondókákkal, énekekkel.

Nagycsoportos ovisoknak diszlexia prevenciós foglalkozás. Ayres-terápia, ha van hozzá szakember.

Drámajáték.

Kézműves foglalkozások a finom motorika fejlesztéséhez.

2010. jún. 20. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Babauszas, HRG, lovasterápia. Ha kell Debreceni Dévény tornás kolléganő tudok....
2010. jún. 20. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
kismama csoportterápia pszichológus vezetésével, szülésfelkészítés - szülői szerepekre felkészítés, mit csináljunk, ha besípol a légzésfigyelő tanfolyam, babaszínház, és minden,amit előttem írtak
2010. jún. 20. 22:45
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az ötleteket, mi is hasonlókban gondolkodunk. Mit szóltok a babajógához és a sakkovihoz? Igen érdekelne a Dévény tornás kolléganő elérhetősége nagyon. Illetve ha tudsz valakit, aki Ayres terápiával foglalkozik. Köszönöm mégegyszer!
2010. jún. 22. 22:04
 5/7 A kérdező kommentje:
a privát mailemre is küldheted a címet, köszönöm :)
2010. jún. 22. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ma találtam a kérdést, hátha így könnyebben kap választ:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ha a két kérdező ugyanaz, bocsánat.

2010. jún. 24. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:
igen én írtam mindkettőt
2010. jún. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!