Mit tennétek ha egy babás kérdésre tett válaszotok miatt zaklatna emailben egy másik válaszadó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 14:00
11/25 A kérdező kommentje:
Kitörölték már a kérdést, a válaszát is, de valahogy mégis írt,lehet, hogy gyorsabb volt, szerintetek le lehet tiltatni az oldalról?sajna lenne rá ok
2010. jún. 18. 14:10
12/25 anonim válasza:
Én is kaptam már ilyet, nem válaszoltam, beállítottam hogy ne lehessen küldeni.
13/25 anonim válasza:
Állítsd be, hogy ne lehessen írni privát e-mailt neked, és lépj tovább az eseten, ne rágódj rajta fölöslegesen. Többet nem fog tudni akkor írni.
14/25 A kérdező kommentje:
Bevallom elég nehéz kibírni, hogy ne reagáljak,mert szeretném úgy megbántani ahogy neki sikerült engem, de legalább kiírom magamból, elég depis korszakomban talált meg. Egyébként ahogy fogalmaz szerintem egy kamasz srác írhatott,mert egy felnött anyuka így nem nyílvánul meg.
2010. jún. 18. 14:18
15/25 anonim válasza:
Sajnos mar hiaba allitod be, hogy ne tudjanak kuldeni mert mar ugyis megvan neki az e-mail cimed gondolom. :( A masik meg az, hogy azert sokan normalisak is tudnak lenni, nekem is az elmult napokban segitettek paran e-mail-en keresztul a ksifiammal kapcsolatba. Az ilyen emberek miatt viszont jo, hogy lehet privit irni. Tenleg nagyon rendesek voltak azt sem tudtam, hogyan koszonjem meg nekik. Nehez ugy de szerintem is csak azt tudod tenni, hogy nem valaszolsz neki, SOT meg se nyisd egyaltalan az e-mailt amit neked ir, egybol torold, igy meg fel sem huzod magad rajta. Szerintem megprobalhatod jelenteni is de mivel te adtal lehetoseget, hogy privit irjon neked nem tudnak mit tenni szerintem.
16/25 A kérdező kommentje:
Igen én is eddig sokszor kaptam segítséget,pl mikor ritka betegségben szenvedő babámhoz kerestem hasonló babás anyukát, így ismerkedtük meg, és sokat segített. Egyébként ismeretlen colt a cím,így megnyitottam,persze többet nem nyitom meg, igazad van.
2010. jún. 18. 14:21
17/25 anonim válasza:
Csinálj egy e-mail címet, amit nem használsz többet, és arról írj neki, ha nagyon be akarsz neki olvasni. De gyanítom, fölöslegesen pörgeted magad rajta. Ha tényleg kamasz srác, akkor csak egy jót röhög.
18/25 anonim válasza:
Mivel még mindig nem állítottad át ITT az adatmódosításokban, hogy ne kaphass privát üzenetet, ha megtalálja ezt a kérdést, hát innen fog neked írni, hiába törölték az előző kérdésed.
Sokan írtak neked már megoldási lehetőséget, akár revansot is vehetsz úgy, ahogy előttem írták, ha jobban érzed magad tőle.
19/25 anonim válasza:
Mivel zaklat egyébként, miket ír?
20/25 A kérdező kommentje:
Pl:a k.rva anyádat te kis internethős, te kis senki, élőben legyen nagy a pofád,ki a f.szom vagy te....és hasonlók.
2010. jún. 18. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!