Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lenne erre a válaszotok? :OO

Mi lenne erre a válaszotok? :OO

Figyelt kérdés

Tegnap megkérdeztem anyukámtól, hogy elmehetek-e pénteken a haverokkal 'hülyülni-e .. első kérdés ugye szokás szerint : mikor ? és mondtam neki hogy hát este .. erre közölte velem hogy: "10-re gyere haza" (eddig 9re kellett) én alapból azt alapból úgy gondoltam h minimum olyan 3/4 11 - 11-et mond, mivel már nem kell tanulni,meg egy pénteki napról lenne szó stb .. szóval, ki akartam könyörögni a 11-et (a barátnőm is 11-ig lehet, és jóba van anyám az övével) de azt mondta,hogy nem. erre jön apám és szó szerint nekem támad hogy felejtsem el azonnal .. amúgy anyám azt mondta, hogy azért nem , mert nem szeretné ha addig lent lennék . eddig oké , felfogtam . csak utána eszembe jutott , hogy kb.2 hete volt egy koncert aminek 11kor volt vége, tehát fél12-re kellett hazamennem (egy parkon keresztül,ahol köztudott hogy nem éppen a legkellemesebb hely éjszaka) ,, most pedig csak a környéken lennénk .. ti mivel indokolnátok ezt ?

15l

2011. jún. 2. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Nem indokolnám semmivel.

Mondhatnám azt, hogy az életkorod. 15 éves vagy. Oké, valószínűleg a neveltetésed jó, ebbe nem is akarok bele menni .. felesleges lenne, DE! teljesen mindegy, hogy kell-e még tanulni vagy nem. Az ő KICSI lányuk vagy. Még 1 év, max 2 és éjfélre is hazaérhetsz.

Az, hogy a koncertre elengedtek olyan sokáig, valószínűleg azért volt, mert addig tartott.

Tini koromban én se csatangolhattam este 11ig a városban, akár milyen volt a környék.

16. töltöttem, mikor éjfélig 'kimaradhattam', utána már nem szóltak bele ebbe. 17 voltam, mikor barátokkal egyedül mentünk nyaralni. Jó, más kérdés, hogy egész nyáron kidolgoztam a belem azért, hogy 4 napot a nyaramból a Balatonon töltsem. Életem legjobb nyaralása volt, és nem azért, mert nem voltak szülők, hanem azért, mert tudtam, otthon várnak és megbíznak bennem.

2011. jún. 2. 13:43
 2/6 anonim válasza:
59%
Szerintem eléggé félt az anyukád :D
2011. jún. 2. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Hát anyukád helyében, ha még neki is állsz nyávogni ezen, akkor még 10ig sem engedtelek volna. Majd ha látja, hogy 10re szépen hazajársz, akkor talán elenged 11ig.

A baj az, hogy ő a kisujját nyújtotta (mert +1 órát adott), de te már az egész karját akartad.

2011. jún. 2. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor én először akartam elmenni este, koncertre mentünk a barátnőmmel. A szüleim nem akartak elengedni, a koncert 11-11:30-ig tartott a kiírás szerint (3 koncert volt). Én azzal érveltem, hogy a legjobb barátnőmmel megyek, aki itt lakik 1 utcával mellettünk, tehát 1 kis utcában kövök egyedül. A szüleink elég jól ismerik egymást, meg a szülők is minket, így éjfélig elengedtek. A buli nagyon jó volt, én 11:30-kor hazaértem, teljesen normális állapotban. A szüleim azóta tudják, hogy megbízhatnak bennem és azóta többnyire gond nélkül elengednek.

Ha a barátnőd, akit 11-ig engednek el a szülei közel lakik hozzátok, érvelhetsz azzal, hogy együtt jöttök haza és csak egy nagyon rövid szakaszon kell egyedül jönnöd. Egyébként érthető, hogy féltenek. Hiába engednek el a szüleim, engem is mindig nagyon féltenek és szokták mondani, hogy hiába feküdnek le aludni, amíg nem vagyok otthon nem tudnak úgy aludni, mint egyébként. Aludnak, de a legkisebb zajra is felébrednek, így akármilyen halkan jövök haza, tudják, hogy mikor jöttem (a szobájukban van egy világítós óra).

16/L

2011. jún. 2. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A szüleid helyében el sem engedtelek volna, a hisztid miatt. Ha nem jó a 10 óra - ami pontosan 1 órával több, mint előtte -, akkor otthon lehet maradni.
2011. jún. 3. 06:38
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
nem a kisujját nyúljtotta hanem a kisujjkörmének fehér részét, és ő csak a kisujját szerette volna...
2011. jún. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!