Baj, hogy nem járok bulizni? Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, engem mégis érdekelne a válaszotok.
Dettó. 18 vagyok de még életemben nem voltam buliba. De nem is hiányzik se az a közeg, se az a zene. Nem az én világom.
Azért meg nem fogok járni bulizni, mert ez a divat. (A normál bulizókkal nincs bajom ahogy te is írtad..)
Szóval mondhat bárki akármit, nem érdekel.Én jól érzem magam így is.
Igen, én is így vagyok vele, nem is voltam még ilyen bulin.
17/F
Utolsó: azt hiszem félreértés történt, csak azt ítélem el aki tényleg azért jár bulizni, hogy részegre igya magát :)
A többiek: köszönöm a válaszotokat, jó tudni, hogy van még olyan, mint én. Meg azt is, hogy fiú is van ilyen. Egy régi fiú ismerősömmel azért szakadt meg a kapcsolatom, mert képtelen volt elfogadni, hogy nem járok bulizni. Elég primitívnek tartom, de ez van. Ezek a válaszok változtattak a hozzáállásomon :)
Én is nagyon ritkán bulizok.Azt is inkább nevezzük csak szórakozásnak...
Pl.:van valamilyen rendezvény akkor kimegyünk meg ilyenek.
Most vannak a szüreti napok,el volt tervezve,hogy kimegyünk mert osztálytársamék fellépnek és megnézzük őket,meg sok ismerős kint lesz és milyen jó lesz.Iszunk egy kis bort,,mert szüret van meg ilyenek.Erre szakad az eső:SS
Egyébként nem nagyon járok bulizni,bár vágyom rá néha:D
15/L
én sem járok bulizni, nem is jártam soha. valahogy nem vonzzanak az ilyen dolgok. úgyhogy nem vagy egyedül. szerintem semmi baj nincs ezzel. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!