Baj, hogy nem járok bulizni? Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, engem mégis érdekelne a válaszotok.
nekünk a "buli" abban merült ki, hogy elmentünk pár barátnőmmel egy moziba, előtte ettünk valamit a mekibe mondjuk és dumáltunk egy jót.
Soha nem vonzott a dolog, ki is maradt az életemből, egyáltalán nem bántam meg!Ráadásul egy részeg, kiszolgáltatott helyzetben nagyon csúnya dolgokat tudnak csinálni a mai világban a lányokkal.
Szóval ne érezd rosszul magad e miatt!Ha összejöttök páran barátnők, akár lakáson is, beszélgettek, annak is nagyon jó hangulata van!
egy 26 éves 34 hetes kismama:)
Hát nálunk két bulifajta menő:
1. diszkó környezet, party drogok, és a buli végén tuti hogy lefekszel vkivel, leszopsz vkit.
2. rockkocsma cél: legyél olyan részeg amennyire csak tudsz
ebből a másodikat próbáltam ki, mert barátom nyaggatott, de mostmár nem:( Rájöttem, hogy mindenki így akarja megoldani a problémáit
Nálunk ez megy, nem általánosítgatok!
Norien
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!