Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj, hogy nem járok bulizni?...

Baj, hogy nem járok bulizni? Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, engem mégis érdekelne a válaszotok.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és tényleg sosem járok bulizni. Nem szeretem ezt az egész tomboljunk és igyunk és hányjunk össze mindent dolgot. Tudom, hogy a legtöbb korombeli ezt csinálja, de én akkor is hülyeségnek tartom, és mondhatni lenézem azokat akik, tényleg csak azért járnak bulizni, hogy minél jobban berúgjanak, és arra büszkék, hogy nem emlékeznek semmire. A normál bulizókkal nincs bajom, de én akkor sem szeretek bulikba járni. Más is van így ezzel?
2010. szept. 10. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én se járok... 1x sem vtam még discoba :D lehet azért nem vonz a dolog 17f
2010. szept. 10. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:

nekünk a "buli" abban merült ki, hogy elmentünk pár barátnőmmel egy moziba, előtte ettünk valamit a mekibe mondjuk és dumáltunk egy jót.

Soha nem vonzott a dolog, ki is maradt az életemből, egyáltalán nem bántam meg!Ráadásul egy részeg, kiszolgáltatott helyzetben nagyon csúnya dolgokat tudnak csinálni a mai világban a lányokkal.

Szóval ne érezd rosszul magad e miatt!Ha összejöttök páran barátnők, akár lakáson is, beszélgettek, annak is nagyon jó hangulata van!

egy 26 éves 34 hetes kismama:)

2010. szept. 10. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nálunk két bulifajta menő:

1. diszkó környezet, party drogok, és a buli végén tuti hogy lefekszel vkivel, leszopsz vkit.

2. rockkocsma cél: legyél olyan részeg amennyire csak tudsz

ebből a másodikat próbáltam ki, mert barátom nyaggatott, de mostmár nem:( Rájöttem, hogy mindenki így akarja megoldani a problémáit

Nálunk ez megy, nem általánosítgatok!

Norien

16/L

2010. szept. 11. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
am én azóta inkább az üljünk össze egy hangulatos kis helyen és beszélgessünk híve vagyok.és nem gáz h te nem szereted a klasszikus bulit
2010. szept. 11. 21:23
 15/15 anonim válasza:
Én diszkóba sosem járok, mert nem szeretem azt a fajta zenét meg az ottani társaságot. Néha elmegyek metálkoncertre, de oda se inni, hanem a zene miatt, meghogy jól érezzem magam.
2010. szept. 11. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!