Hogy oldjátok meg, hogy a gyereket elviszitek mindenféle programra és közbe a házidolog is el van végezve?
Köszi mindenkinek! Tényleg letojom már a többi anyukát. Van nekem elég dolgom.
40. Igen, én este főzök, hajnalban szoktam olyan házimunkát végezni ami nem jár zajjal. Szóval nem 8ig alszom reggel, és este nem a baratokkoztre már a tévé előtt doglok, de azért néha nekem sem árt lepihenni.
Aki hisz benne, már pár hónapos kortól lehet hordani a kicsiket mindenféle programra. A Ringatót kimondottan ilyen pici kortól is ajánlják. De akinek van rá igénye és pénze az járhat babaúszásra vagy babaangolra is. Szóval az nem igaz, h pici babával nincsenek program lehetőségek. Csak mint írtam igény és pénz kérdése.
Nálunk a legfontosabb az volt, h minél hamarabb kialakítsuk a napirendet, akkor már tény, h könnyebb volt, amikor már csak napi egyet aludt. Én ezért vittem mindenhová délelőtt, h jól kifáradjon, utána szépen is ebédelt és nagyot aludt. És nekem tök jó volt, h napi szinten volt szabad fix 2 órám, akikor azt csináltam amit akartam.
Én (apa) viszem a kölköket programra, anya meg otthon marad pakolászni. Ha meg együtt megyünk, addig a lakás nem szalad sehova.
Amúgy a reggel 8 órás program nálunk eleve esélytelen. 10-nél előbb nemigen érünk oda sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!