Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg, hogy a...

Hogy oldjátok meg, hogy a gyereket elviszitek mindenféle programra és közbe a házidolog is el van végezve?

Figyelt kérdés
Nekem ez magas. És nekem az is az, miért minden reggel 8-10 között kezdődik ami gyereknek jó foglalkozás. Az én kisebbik gyerekem akkor kel és reggelizik, utána játszik és alszik ebéd előtt. A nagyobb akkor már iskolában van. Régen (9 éve) volt ilyesmi délután is. Szépen elkészítettem az ebédet délelőtt meg mostam/takarítottam és így is eljutottunk a jatszohazba. Valamit most nagyon elrontok, mert a gyereknek szüksége lenne a korban vele egyidosekre. :'(

2018. jún. 22. 10:35
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
56%
Nem kötekedésképpen,de szerencsére azok az idők kezdenek elmúlni,hogy Anya 5 kor kel,hogy főzhessen,aztàn lehúzta egy műszakot,este pedig mos,főz ,takarít....Bàr lehet vidéken még megy ez a baromsàg...
2018. jún. 23. 14:29
 42/45 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Tényleg letojom már a többi anyukát. Van nekem elég dolgom.

40. Igen, én este főzök, hajnalban szoktam olyan házimunkát végezni ami nem jár zajjal. Szóval nem 8ig alszom reggel, és este nem a baratokkoztre már a tévé előtt doglok, de azért néha nekem sem árt lepihenni.

2018. jún. 25. 11:28
 43/45 anonim ***** válasza:
68%

Aki hisz benne, már pár hónapos kortól lehet hordani a kicsiket mindenféle programra. A Ringatót kimondottan ilyen pici kortól is ajánlják. De akinek van rá igénye és pénze az járhat babaúszásra vagy babaangolra is. Szóval az nem igaz, h pici babával nincsenek program lehetőségek. Csak mint írtam igény és pénz kérdése.

Nálunk a legfontosabb az volt, h minél hamarabb kialakítsuk a napirendet, akkor már tény, h könnyebb volt, amikor már csak napi egyet aludt. Én ezért vittem mindenhová délelőtt, h jól kifáradjon, utána szépen is ebédelt és nagyot aludt. És nekem tök jó volt, h napi szinten volt szabad fix 2 órám, akikor azt csináltam amit akartam.

2018. jún. 25. 12:43
 44/45 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó vagyok, így visszaolvasva lehet félreérthetően fogalmaztam. Szóval szerintem nem az a lényeg, h mindenképpen fizetős programra kell mindennap menni a picivel, hanem az, h meglegyen a fix napirend, amibe nálunk beletartozott, h délelőtt mindig mentünk valahova. Persze tavasszal és nyáron inkább többet játszóztunk, ősszel és télen meg többet voltunk foglalkozáson. De ha van fix napirend, akkor anyának is könnyebb, mert jobban tud kalkulálni, h abban a 2 óra alvásidőben mit csinál.
2018. jún. 25. 12:50
 45/45 anonim ***** válasza:

Én (apa) viszem a kölköket programra, anya meg otthon marad pakolászni. Ha meg együtt megyünk, addig a lakás nem szalad sehova.

Amúgy a reggel 8 órás program nálunk eleve esélytelen. 10-nél előbb nemigen érünk oda sehova.

2018. okt. 21. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!