Ki melyik pelenkát részesíti előnyben? Különböző márkákra lennék kíváncsi, db árukról, hatékonyságukról. Jöhet : Dm, Rossmann, Magics, Panda, Libero, Pampers és mindenféle ár kategóriában. Ár/érték arányra lennék kíváncsi.
Kipróbáltuk a Pamperst, Libero-t, Dm-Rossmann saját márkásat, Tesco baby-t, Auchan-osat is.
Ár érték arányban a Tesco-s a legjobb szerintem.
Minőségre a Pampers természetesen a legjobb, de őszintén, én a külső tapintáson kívül nem látok más különbséget a Pampers és a Tesco-s között pl..
Viszont az Auchanos kiütést okozott..
Nagyon sokfélét kipróbáltunk (Pampers, Pampers Premium Care, Libero, Toujours, Pufies, Dada, Huggies...). A Pampers-öket leszámítva egyiktől sem voltam hanyatt esve a minőség tekintetében. A Libero az árához képest teljesen hullámzó minőségben gyártja a pelusokat, a "jó" csomag van olyan jó, mint a Pampers, a "rossz" széria rosszabb, mint a Dada. A Pamperssel a nagyobb méretek felé haladva rettenetesen megnövekvő darabár volt az egyetlen kifogásom, azért 70 forint fölötti összeget már sokallok egy szem pelusért.
Szóval kísérletképpen vettem januárban egy doboz DM-es Babylove-ot. Leesett az állam, hogy az mennyire jó! Azóta kizárólag azt használjuk! 3999 Ft a 76 (4+ méret) vagy 72 (5-ös méret) darabos. Számtalan dobozzal elhasználtam azóta, nem volt még egy hibás darab sem a pelusok között, tényleg le a kalappal. Most ikreket várok, 3-as mérettől létezik a nagydobozos DM pelus, ott a 100 db 3999 Ft, amint lehet, erre fogok váltani. (Azért nem a kezdetektől, mert a pici méretek nem olcsóbbak a kis kiszerelés miatt a Pampersnél, épp néztem múltkor.)
Először Pamperst használtunk, mert azt mondták az a legjobb, azt KELL. Igazából időnként abból is kifolyt időnként. Aztán a Liberót próbáltuk, mert azt tudtam a gyógyszertárban egészségkártyára venni, meg azt hittem, hoyg az olcsóbb. Csak egy csomaggal használtunk el. Olyasmi, mint a Pampers. Utána a Dm-est használta a lányom, azzal is meg vagyok elégedve, a Rossmannos nagyon hasonló hozzá. Azt veszem, amelyikre épp van akció vagy kupon. Szerintem ezek érik meg árban a legjobban. Néha ebből is kifolyik, de nem többször, mint a Pampersből (de lehet hogy csak én tettem fel rosszul). Egyszer mentünk anyámhoz, akart venni pelenkát, hoyg ne innen kelljen cipelnünk. Mondtam, hogy ne a legdrágább Pamperst vegye, hanem valami olcsót. Vett Panda pelenkát a tescoban. Na ebbe alig fér pisi, napközben is gyakrabban kell cserélni, mint a többit, éjszakára pedig ra sem lehetett adni. Mikor ezt hordta, kiütéses lett a feneke. Lehet, hoyg csak véletlen, de többet nem adtam rá. Ennek a darabára még több is azt hiszem, mint a Dm-esnek/Rossmannosnak. Még egyszer vettünk Lidl-set, nem tudom a nevét, de azzal is meg voltam elégedve.
Én a Dm/Rossmannosat ajánlanám, ráadásul sokszor lehet akciósan venni vagy ha gyűjtöd a Dm pontokat, akkor kuponnal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!