Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Libero-val gondok vannak a...

A Libero-val gondok vannak a Rossmann-ban is?

Figyelt kérdés

Csajok! A kérdőjel egy felkiáltójel lett volna, csak azt nem engedi kiírni!

Múlt héten megszívtuk a Tesco-ban a 84 db-os 4-es méretű Libero-val.

Most elmentem a Rossmann-ba, ahol mától akciós az 56 db-os csomag (2 db 4999 Ft), és az is gumitlan derekú!!!!

Én a Tesco-ban visszakaptam az árát, de most nem tudom, hogy a Rossmann-ba is vigyem-e vissza.

Csak azért írom ki ezt a kérdést, hogy jól gondoljátok meg az akciós pelus vásárlását!

2010. szept. 6. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De jó hogy írtad! Holnap akartunk menni és vásárolni. Nagyon jó hogy felhívtad a figyelmünket. Millió köszi.
2010. szept. 6. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Tegnap vettem a Spar-ban ott gumis derekú volt!:)
2010. szept. 6. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hol veszed, a Liberoval mostanában nagyon sok gond van. Én a helyedben visszavinném, hisz nem azt kaptad amit kifizettél.
2010. szept. 6. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Most bontottam ki,múlt héten vettem,az enyémben sincs gumi.Már kidobtam a blokkot.Írtam a Libero-nak,hátha tudnak valamit tenni.
2010. szept. 6. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan sokan panaszkodtok ezen az oldalon a liberora, kezdem magam szerencsésnek érezni, hogy több, mint másfél év alatt sosem találkoztam hibás csomaggal, sem a tescoban, sem a rossmannban, pedig ott veszem én is. Szerintem simán vidd vissza, én azt tenném.
2010. szept. 6. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Igen, ha a rossz szériából veszel, akkor mindehol hibás lesz, ahová abból szállítottak, akárhol is veszed. Szeitnem mire a Libero válaszol a kérdésre és megoldja a gondot, addigra már el is fogy egy csomag pelus, akár gumis, akár nem. Az tény, hogy nem azt kaptad a pénzedért, amit ígérnek, vagyis végülis selejtet kaptál, de azért nem hiszem, hogy összadőlt a világ, sőt azt sem, hogy a babád visítva követeli a gumis derekú pelust a popójára. Nehogymár ez legyen a legóriásibb probléma!

Egyébként köszönjük a figyelmeztetést, én speciel még nem futottam bele ebbe, de őszintén megmondom, hogy többféle márkát kipróbáltam már, és nem kellett pszichológushoz rohannom a lelki megrázkódtatástól, amit egy nem gumis derekú pelenkával való pelenkázás okozott (ami különben gumi nélkül is jó minőségű volt). És igen, a babám is túlélte a gumitlanságot.

2010. szept. 6. 16:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Az én babám is túléli a gumitlanságot nem Libero pelenkában, hanem másban. Nem ez a baj, hanem az az etikátlanság, amivel elkérik a drága pénzt egy gumitlan derekúért.

Most kezdek örülni, hogy mi Pampers-t használunk. Ezek után nem is fogunk áttérni a Libero-ra, ha ugyanazt tudja, mint más pelus, csak drágábban. :-P

2010. szept. 6. 17:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 16:20-as válaszoló!

1. Az én gyerekem "nem éli túl" a gumitlan pelenkát. Azért nem, mert annyira sovány, hogy a gumitlan pelenka eláll a testétől.

2. Ezért a pénzért én sem élem túl a gumitlanságot. Mivel ha gumitlan derekú pelust akarnék, vennék sokkal olcsóbb pelenkát, például a Lidl-ben Toujours-t, vagy s.m. Tesco-s vagy Rossmann-ost, mindegyik egészen jó minőségű, csak éppen gumitlan. Én sem sz@rom a pénzt, hogy mindegy legyen, mennyi pénzért veszek gyári hibás pelenkát.

3. Nem vagyok idióta, gondoltam, hogy más bolthálózat, más kiszerelés, talán csak nem futok bele megint a rossz szériásba.

4. A válaszodat annak ellenére köszönöm, hogy a hangvétele őszintén szólva távol áll a normálistól. Majd legközelebb igyekszem én is ebben a hangvételben megírni a kérdésemet, hogy joggal válaszolhass ebben a stílusban.

És végül 5., a kérdést azért tettem fel, hogy más anyukák, akiknek a gyereke szintén igényli a gumis derekú pelenkát, vagy más okból ezt a márkát veszik, még véletlenül se vásároljon be belőle úgy, mint én. Mert tudod, jó szándék is van a világon.

Ja, és összedőlt a világ, mert 200 db-on túli pelenkamennyiséget kellene visszáruztatnom a különféle boltokkal, de nem fogok, mert az időmet sem sz@rom egy gyerek mellett, kismamaként, jelenleg autó nélkül.

A Tesco-ba még visszavittem, a Rossmann meg messze van egy eü sétához esőben.

A Libero-nak viszont írtam, mert ha mást nem, némi információt azért még elvárnék a pénzemért.

2010. szept. 6. 18:22
 9/13 A kérdező kommentje:
jav.: vásároljanak be
2010. szept. 6. 18:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi pont pár órája vettünk a rossmann-ban, akciósat, egy 5-ös és egy 6-os méretűt. Az én kisfiam nem az a vékony típus, így neki nem fog a fenekénél elállni (remélem), meg nekünk sincs kocsink, macerás visszavinni. Még nem bontottam föl, majd ha megfürdettem + megetettem + letettem a kisfiamat aludni, írok! :)

2010. szept. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!