A rossmann nem szokta leárazni a saját pelusát? Fél éve várok az akcióra, mert nagyon jó pelenka, de így nem olcsóbb, mint a libero. Tudja vki mikor lesz esetleg akció? Hol van most pelenka akció?
mi a DM-ben szoktunk vásárolni, van törzsvásárlói kártyánk, amin pontokat gyűjtünk és ki szoktunk váltani egy 50 ppontos kuponfüzetet amiben van egy Joker termékre 25% kedvezmény és így a nagycsomagos Libero 4700 ft helyett csak 3600 ft-ba kerül ez így nagyon jó árban van!!
inkább csináld ezt, minthogy fél évet vársz egy adott helyen egy akcióra.....
Szia!
Én is erre várok! Tényleg nagyon jó pelenka, de akció nélkül nem olcsó. Most lehet gyűjteni a Rossmannba is a pontokat (minden levásárolt 1000 ft után jár egy pont, 15 pont után 15% kedvezmény). Én most gyűjtök, aztán beváltáskor több csomaggal veszek majd.
Senkit nem akarok elkeseríteni, de kb. egy-másfél hónapja volt akciós a rossmann pelenka. Kb. 3 hónapja használjuk mi is, s azóta ez volt az első akció.
Azt sajnos én sem tudom, hogy legközelebb mikor lesz akciós, de gyűjtöm a pontokat, hogy legközelebb megint nagy mennyiségben tudjak vásárolni, s sokáig kitartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!