Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Libero-val gondok vannak a...

A Libero-val gondok vannak a Rossmann-ban is?

Figyelt kérdés

Csajok! A kérdőjel egy felkiáltójel lett volna, csak azt nem engedi kiírni!

Múlt héten megszívtuk a Tesco-ban a 84 db-os 4-es méretű Libero-val.

Most elmentem a Rossmann-ba, ahol mától akciós az 56 db-os csomag (2 db 4999 Ft), és az is gumitlan derekú!!!!

Én a Tesco-ban visszakaptam az árát, de most nem tudom, hogy a Rossmann-ba is vigyem-e vissza.

Csak azért írom ki ezt a kérdést, hogy jól gondoljátok meg az akciós pelus vásárlását!

2010. szept. 6. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, itt vagyok. Mi kimaradtunk a hibás szériából, igaz csak az 5-öst bontottam föl, ami gumis volt, így gondolom a 6-os is az :)
2010. szept. 6. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért ne rántsd fel magad ennyire, kedves Kérdező! A válaszomat csak azért írtam, mert szerintem rengeteg probléma van amúgy is a mindennapokban, Ti meg egy pelenka gumijából csináltok központi kérdést, és nemcsak Te, hanem Rajtad kívül is többen, és nem csak ma, hanem már napok, sőt talán hetek óta téma ez. Nálam a probléma nem itt kezdődik szerencsére, a pelenka gumírozása, vagy annak hiánya nálam nem olyan nagy horderejű kérdés, hogy itt vitassam meg bosszankodva, és nem azért, mert lazán futja a drága Libero-ra (bocs, hogy nem idézlek, inkább úgy írom, hogy én sem szüretelem a pénzt), hanem egyszerűen csak nem ezeket a dolgokat tartom fontosnak az életben. Ha belefutok, majd elhasználom, és max. gyakrabban cserélek. Ennyi! De tökmindegy, mert látom, hogy a baj az én készülékemben van, mert a kérdésekből és válaszokból az jön le, hogy sokaknak okoz ez komoly fejtörést, hogy mi is legyen akkor, ha nem gumis a pelenka (én ezt nevetségesnek tartom, de mondom, már feltűnt, hogy szinte egyedül maradtam ezzel, ez van, mások vagyunk). Kívánom, hogy soha nagyobb gondunk ne legyen!
2010. szept. 7. 02:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a 16:20-as voltam
2010. szept. 7. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!