Tudtátok, hogy a Babydream (Rossmann) pelenka sokkal puhább és jobb minőségű mint a Pampers vagy a Libero?
Kinek mi jön be. Én már rengeteget kipróbáltam, de szerintem egyik sem szállhat versenybe a pampers active baby-vel. Nem olcsó, de nem is kell olyan gyakran cserélni mint bármelyik másikat, szóval igy árban ugyanott vagyok.
Viszont szintén a pampers-től sleep and play meg egy nagy rakás kutyagumi.
De köszi a tippet, lehet kipróbálom.
mindjárt megtudom, mert én pamperst használok alapból, de kaptam egy liberót ajándékba, így arról is vannak tapasztalatok, a szekrényben pedig van egy bontatlan babydream, kíváncsi leszek (az is ajesz, eddig nem használtam, mert 1-es kellett, az meg 2-es)
még annyit tennék hozzá: és azt tudtátok, h a 42-es kiszerelésű Babydream párszáz forinttal DRÁGÁBB, mint a 43-as Pampers?! legalábbis a DM-ben
Nekem sokkal jobban tetszik a Libero, mint a Babydream, kinek mi jön be.
Ne reklámozz itt, mert kitilthatnak érte!
Most voltam rossmannban és a 36 db-os 4+ babydream 2299 ft, vagyis 63,86 ft/db
A Dm-ben tegnap vettem 5-ös méretű liberót, aminek darabja 63,99 ft , kuponnal pedig csak 40,79 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!