Tudtátok, hogy a Babydream (Rossmann) pelenka sokkal puhább és jobb minőségű mint a Pampers vagy a Libero?
de azért a kérdező visszajár pontozni.... :)
nemhogy menne a rossmannba ő is :DDDDDDDD
elhordják a szuper pelenkáját... :))))))))))
háháhá,jót nevetek rajtad,miken fel nem húzod magad...
csak mert nem értek veled egyet...tényleg le vagy szerződve...:)))
nekem jut a drága Liberóra és ennyi..lehet ez a bajod??
Na, szépen összeugrottatok.
Akkor én pártatlanul leírnám a véleményemet.
4 hónapos koráig Pampers active babyt használtunk, mert annyit vettünk előre, illetve babalátogatáskor is szinte csak olyat kaptunk. 4 hónaposan vettem egy liberot, mert akciós volt. Nem felelt meg, mert a pampershez képest keméy, durva volt, és egyik éjjel csupa kakis volt mindene a fiamnak. Másnap vettem babydreamet a rossmannban, mert 1800 ft volt egy csomag. Nagyon meglepődtem. Azon kívül, hogy a külseje tényleg szöszölődik, nagyon bevált, még nem folyt ki semmi belőle. De ettől függetlenül amikor a pampers dobozost kapni a DM-ben, olyat vezsek, amikor nem, akkor babydreamet.
Viszont közben a dm-es babylovet is kipróbáltuk. Na az az, amit sosem többet. Kemény, műanyagosnak tűnik, és iszonyat büdös már 2 pisitől.
Na, ez az én független véleményem.
Nem értem, miért kell ezen összeugrani, mintha egymásnak kellene fizetnetek a pelenkát.
Én sem a vita kedvéért, de a saját tapasztalatomat szívesen megosztom :) Egyébként mindenki abba teszi a babája popóját, amibe akarja, engem nem érdekel, és ami az egyiknek jó, a másiknak nem biztos, ezen nincsen semmi meglepő...
Nekem a Pampers Active Baby a kedvencem, főleg mióta megváltozott a desingja, nagyon édesen néz ki. És egyébként is 100%-ban baleset mentes volt kezdettől fogva. Az egyetlen "bajom" vele keskenyebb a derekánál, mint az egyéb sajátmárkás pelusok, a lányom pedig jó kis husis, így 1,5 évesen már az 5. pelust is csak úgy tudom ráadni, ha éppen szélre csatolom a tépőzárat, tehát már ráférne a 6. méret, de azért az még drágább...
Úgyhogy az Aldi sajátmárkás és a Rossmannos pelus a másik két alternatíva, amik nagyobbak, kényelmesebben elfér az 5. méretben. Az Aldisnak a mintája nem tetszik annyira, a rossmannos valóban szöszölődik. Szóval 3 pelust szeretek, amik tényleg hasonló kvalitásúak, balesetmentesek, de mindegyiknek megvan még így is az árnyoldala.
Szóval este én is megyek pelust venni a rossmannba, mert láttam, hogy akciós.
A liberó az, ami nálunk egyáltalán nem jött be. Sem az anyaga, sem a vastagsága nem szerettette meg velem magát, az meg hogy napi többszöri balesetünk is volt, meg jól meg is utáltatta :(
Szóval itt is él az örökérvényű...minden baba más, mindenkinél más jön be :)
Úgyhogy ezen vitázni valóban kár :)
Mindegyik pelusgyártó cég szépen megél, mindegyik márkának megvan a maga "rajongóbázisa" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!