Hogy oldjátok meg, hogy a gyereket elviszitek mindenféle programra és közbe a házidolog is el van végezve?
Figyelt kérdés
Nekem ez magas. És nekem az is az, miért minden reggel 8-10 között kezdődik ami gyereknek jó foglalkozás. Az én kisebbik gyerekem akkor kel és reggelizik, utána játszik és alszik ebéd előtt. A nagyobb akkor már iskolában van. Régen (9 éve) volt ilyesmi délután is. Szépen elkészítettem az ebédet délelőtt meg mostam/takarítottam és így is eljutottunk a jatszohazba. Valamit most nagyon elrontok, mert a gyereknek szüksége lenne a korban vele egyidosekre. :'(2018. jún. 22. 10:35
11/45 A kérdező kommentje:
Jah és nem akartam megsérteni senkit, de mivel nem mindenkinek uaz a rend fogalma így nehéz nem meg tenni. Lehet nálad 1es én nem mennek el pisilni. De hát bocsi, nekem az csak a tárgyában megy
2018. jún. 22. 11:06
12/45 A kérdező kommentje:
10. nem fel éves. Kicsit több, mint fél éves. Nem szoktam akkor takarítani ha ébren van. De már bánom h megkerdeztem.
2018. jún. 22. 11:08
13/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom amúgy ez miért olyan fura. A babauszas négy honapostol van, játszóház fel éves, mászás torna, baba masszázs, babamama jóga, ezek mind mind fel éves kortól kezdhetoek. Van egy unokahuga és ők sokat járnak el, meg hozzánk is és a babák együtt jól elvannak. Lehet hülye vagyok, előző gyerekkel nem szeretetből jártam fejlesztésre sajnos, és segítséget kértem de egyedül az a lány segített akinek 3honapos a babája. Neked köszi. Többiek.. Ah ne is.. Inkább maradtam vna a gyerekszobaba nézni az alvó babát.
2018. jún. 22. 11:13
14/45 anonim válasza:
Az összes program, amit felsoroltál nem a babának van, hanem a "mamának", ha olyan típus, hogy beleőrül, ha 0-24 a gyerekével van.
15/45 A kérdező kommentje:
Igen. Erre én is gondoltam. Viszont őszinte leszek. Hátam közepére nem kívánok senkit. (mármint más kismamát, de főleg nem a mai modern szemléletűeket) tok jól be van állva a napunk. Játszunk, pihenünk, kaja, lakás rendben. Csak mellette bennem van az a hang h az x meg a z viszont a kölyköt mert most már ilyen is van és anno nem volt. Ha meg elmegyunk a gyerekorvoshoz hónapos vizsgálatra akkor ott más gyerekekkel a varoban játszana a babám. Vagy ha boltban sorba állunk és ott egy kislány mellettünk /előttünk neki is nyújtja a játékát, próbál vele kommunikálni, játszani. Ebből vagy emiatt érzem magam rosszul, hogy nem nagyon tudunk elmenni baba társaságba.
2018. jún. 22. 11:21
16/45 A kérdező kommentje:
Egyébként lehulyezes nélkül is úgy látom.. Igen főleg rám, az apjára, a noverere van főleg szüksége. Nem is akartam mondjuk a hét 5 napján menni, viszont a másik, hogy nekünk is kutyánk van. (nem hobbibol, mielőtt kapnék ezért is) és azért kell miatta takarítani.
2018. jún. 22. 11:24
17/45 anonim válasza:
Minden nap beosztom, hogy mit csinálok, melyik helyiséget (ezt a módszert itt olvastam valamikor). Nem nagy a lakasunk 2 szoba, nappali, konyha, wc, fürdő. Általanos rendet tartok mindehol természetesen, de naponta egyet alaposan kitakarítok. Az egész lakás max 1 órát vesz igénybe és közben a főznivalót is intézem. 9től már kint vagyunk a 2 évesemmel. A déli másfél-2 órás alvása az nekem "énidőm". Étkezesek után természetesen mosogatok, estére porszívózok, de az csak pár perc.
18/45 anonim válasza:
A babáknak nincsen szükségük "babatársaságra". Nyilván ha a kábé félévesed mellé odakavarodik (váróban, itt-ott) egy hasonló korú, akkor érdeklődve szemléli, lehet a maga módján még kommunikál is vele, de ha mellé ültetnél egy palotapincsit az is ugyanannyira érdekelené, mert még az ég egy adta világon minden új neki. Nagyon pici még a bandázáshoz, semmiféle élettani/életkori igénye erre még nincsen. Ha valaki összejár hasonló korú gyerkesekkel, az mindig saját döntése (akkor szült tesó is, vagy barátnő), nem a gyerek érdeke. Ettől még csinálnak persze szinte már minden életkorú babának, kisgyereknek programot, de ezt a társaságra vágyó anyukák és a profit kedvéért, nem azért, mert a 7 hónapos bandázni akarna. Ha van bevált napirend, akkor szerintem ezen igazán nem kell lamentálni, az meg, hogy más hova hurcolja a 3 hós gyerekét, a te szemszögedből tök mindegy, nem releváns egyáltalán. Majd a magatok tempójában, a gyermek igényeihez igazítva elkezditek, ha eljön az ideje.
19/45 A kérdező kommentje:
Köszi. Kipróbálom ezt a napi 1 helységet. Nem szoktam amúgy nagytakarítást csinálni, csak heti egy nap. Általában azt hétvégén. A porfelszedes meg a felmosas van a kutya miatt naponta. Evés után én is elmosogatok. Max ha valami közbejött akkor toltam el. (pl gyerek a hajába keni az ebedet) enido.. Hat most van amíg fel nem kel.
2018. jún. 22. 11:45
20/45 A kérdező kommentje:
Köszi 18.
2018. jún. 22. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!