Hogy oldjátok meg, hogy a gyereket elviszitek mindenféle programra és közbe a házidolog is el van végezve?
Nem szoktam minden nap felmosni/főzni/port törölni mert ezeket elég 2-3 naponta. A foglalkozásokat pedig nem 8 órában csináljuk hanem 2-3. A fennmaradó idő bőven elég egy normálisan tisztántartott lakás házimunkájához.
Aki minden áldott nap ától cettig ki kell hogy ganézza a lakását, egész nap, ott mit csináltok, tragyával szórjátok esténként?!? Hogy lehet akkora kuplerájt csinálni hogy minden nap órákon keresztül takaríts?
Csináld délután a dolgod és máris mehettek délelőtt.
Egyébként 8-10 között kel és még alszik is ebéd előtt? Mekkora az a gyerek?
Ha olyan pici, eleve minek is hurcolnád programokra? Friss levegő bőven elég "program" egy 1 éven alulinak.
A lányom születése óta korán kelő. Amióta pedig egyszer alszik, még inkább csak a délelőtti programok jöhetnek számításba.
Kedves nagyon okos #1-es.
Nem mindegy mekkora hàzat kell rendben tartani...Milyen habitusú a család stb...
Hat nalunk nincs mindig rendben minden "házi dolog"!
Egyreszt még pici a fiam, 3 honapos mult. Masreszt, ha van idonk inkabb harmasban egymassal foglalkozunk es kesobbre hagyjuk.
Biztos leleszek pontozva ,de nekem nem elég napi fél óra.. mivel sokszor elvagyok csúszva,de amikor a pici alszik teszek-veszek.
Egy honapban egyszer nagytakaritok,olyankor anyukamnal van delelott 10-12 ig a kicsi.
Szoval nincs mindig rend.. vagy a konyha marad el, vagy a nappali de belehet hozni.
Igen, először tárgya, aztán kitakaritom. Ez így olyan 4ora naponta. Okosak vagytok. És lehet h a mi lakásunk 3f akkora és nem 10p a ganyezas, nem..? Nem jártam itt szülés óta. Színvonal töretlen..
A kisebbik gyermekem kicsit több, mint fél éves. A lányom sajnos beteg. (nem akartam leírni, többet nem is szeretnék erről írni, de emiatt a délután korai szakasza jó nekünk a picurral, utána mindannyian együtt vagyunk, de sajnos ok ketten nem annyira vannak ezek miatt el)
A takarítás nekem is kB 20-30p /nap. Esetleg ha kell mosni akkor a teregetes meg plusz pár perc. (mosogatás, elpakolas, gyereknek főzök amit már megeszik, magunknak én is több napra csinálok ennivalót, nem minden nap és azt is este haar alszanak a gyerekek)
A reggeli alvásrol nem fogom leszoktatni, mert ha nem alszik sírós. Környékünkön séta közben megismerkedtem más anyukakkal/családokkal és ők simán viszik az ilyen piciket is mindenhova. :( remélem azért nem lesz magányos. Láthatólag érdeklik más gyerekek.
Féléves gyereket akarsz hurcolászni azért, hogy legyen társasága?
Te nagyon hülye vagy.
Egy félévesnek az anyja (vagy apja) kell csak társaságnak.
Már ha vele foglalkoznak, nem a wc-pucolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!