Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újdonsült anyukák, tényleg...

Újdonsült anyukák, tényleg egy percetek sincs magatokra és csak a babával foglalkoztok egész nap?

Figyelt kérdés

Hamarosan szülni fogok.

Tényleg úgy képzeljem az utána levő időszakot, hogy 0-24 a babát szoptatom, pelenkazom?

Semmire nem lesz idom?

Nem tudom azt elképzelni, miért ne lehetne letenni kicsit a babát a kisagy a és otthagyni egy fel órára pl amíg mást csinálok.

Kinél hogy alakultak az első hónapok?

Tudom, ez nagyon függ a babatol is..

2018. máj. 7. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első időszakban ki fogod tapasztalni a babàd "működését".És idővel össze tudod majd hangolni az igényeiteket.Ja,és az,hogy màs babàja milyen,az lényegtelen,ne hasonlítható,így nyugodtabb leszel.Menni fog,hidd el!
2018. máj. 8. 07:53
 12/14 Norman Bates ***** válasza:

Holnap lesz 6 hetes a babam, az elso ket het nehez volt. Fast a hasa, szekrekedese is volt, szenvedett sokat. Tapszert valtottunk az megoldotta a szekrekedes problemat, meg infacol enyhiti a hasfajast. Meg ugye osszeszoktunk, sikerult ugy alakitani, hogy aludjon ejszaka, csak enni kel.

Napkozben megyunk 1x setalni, zuhanyzas/fozes etc sem problema.

Ha nem ehes/ faradt/ koszos a pelus akkor siman elnezelodik.

2018. máj. 10. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Erre volt kitalálva a járóka. Az egy rácsos ágy volt, amiben a gyermek eltöltötte egy idejét játszással úgy, hogy biztonságban volt, és az anya is tudott dolgozni tőle. Aztán jött a korszerű nevelés, nehogy már be legyen zárva egy gyermek, meg jogai vannak, blabla, ennek eredménye az, hogy megőrülnek a kismamák, mert minden percben a gyerekkel kell foglalkozni és nem tudnak csinálni semmit tőle.
2018. máj. 12. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Az enyem jarokaban volt es nagyon szerette. Kb 3-10 hosig volt benne szinte egesz nap, de 10 hosan mar jart es 20 hosan beszelt szoval abszolut nem vetette vissza a fejlodeset. Amikor foztem odahuztam magam melle, kapott par kanalat, talat, szuperul elvolt.
2018. máj. 12. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!