Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Több gyereknél mit csináltok,...

Több gyereknél mit csináltok, ha a pár hónapos legkisebb egész nap üvölt? Hogyan foglalkoztok velük párhuzamosan?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

Nálunk nem volt ilyen baj. A legkisebb is megszokta,ahogy a nagyobbak is,hogy két evés között az ágyában legyen,vagy elfoglalja magát a játékaival. Nem kell állandóan felvenni,és állandóan foglalkozni velük. Elég akkor figyelni rájuk,ha valamilyen bajuk van. Kicsi sírástól még nem lett egy gyereknek sem baja.

Csak akkor sír egy pár hónapos egész nap,ha éhes,ha fáj a hasa,esetleg jön a foga. De akkor sem kell állandóan dajkálni.

2011. febr. 17. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy gyerekem van, de amikor kisbabaként egész nap üvöltött, akkor felkötöttem hordozókendőbe. Ő megnyugodott, bealudt, én meg tudtam egyéb dolgot csinálni.
2011. febr. 17. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen.Ne idegeskedj,tényleg érzik( nálunk a férjem ha kiakadt a sírástól, csak jobban rákezdte a kicsi) A kendőben séta közben mindig bealudt, a hátam leszakadt, de békesség volt és homokozás. De ha fájt a hasa (vagy igazából nem is biztos hogy fájt) akkor a fejünkre is állhattunk akkor is visítva sírt, Kitartás egyszer ezen is túl lesztek és elkezd nézelődni könnyeken át.
2011. febr. 17. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha kendőbe kötöm és rajtam van, akkor nyugodt, nem sír, nézelődik, hogy mit csinálok, és ha elfáradt, akkor elalszik. Én meg közben szabadon tudom csinálni a dolgaimat, mint a szülés előtt. A világ egyik legpraktikusabb dolga a kendő, áldom, aki feltalálta!
2011. febr. 18. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!