Mennyit foglalkoztok a babátokkal? Én egész nap vele vagyok, ha takarítok, akkor is benézek gyakran, de mégis úgy érzem, nem elég.
Én is szoktam ezt érezni, de amikor látom, hogy mennyit mosolyog máris jobban érzem magam. Sajnos a házimunkát elkell végezni és ezt a babának is megkell tanulnia.
Én főleg este foglalkozok vele sokat fürdés előtt.
Szió!
Én is így vagyok ezzel, mivel nincs segítségem, így nekem kell ellátnom az itthoni dolgokat (főzés, takarítás, mosás, vasalás, mosogatás stb.), amivel sajnos együtt jár az, hogy sokszor van a kislányom egyedül. Viszont azt vettem észre, hogy sokkal önállóbb, mint az - már elnézést - agyon babusgatott kortársai.
Sokszor olvasom itt, hogy jó néhány anyuka szeretne főzni, de nem tud a babájától, de szerencsére ez nálunk, és ahogyan olvasom nálatok sincs így. Szerintem később, ha már nagyobbak lesznek, előnyükre fog válni ez az önállóság. ÉN legalábbis nem szeretném, ha a gyerekem mindig a "szoknyám"-ba kapaszkodna, mikor kimozdulunk itthonról.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!