Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkoztok a babátok...

Mennyit foglalkoztok a babátokkal? Én egész nap vele vagyok, ha takarítok, akkor is benézek gyakran, de mégis úgy érzem, nem elég.

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért érzed úgy hogy nem elég?
2009. febr. 12. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ezt érezni, de amikor látom, hogy mennyit mosolyog máris jobban érzem magam. Sajnos a házimunkát elkell végezni és ezt a babának is megkell tanulnia.

Én főleg este foglalkozok vele sokat fürdés előtt.

2009. febr. 12. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:
azért érzem úgy, mert gyakran keres, és néha el kell mennem pl. wc-re, stb. és mikor visszamegyek, szinte repül az örömtől, kacag hangosan.
2009. febr. 12. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Én is így vagyok ezzel, mivel nincs segítségem, így nekem kell ellátnom az itthoni dolgokat (főzés, takarítás, mosás, vasalás, mosogatás stb.), amivel sajnos együtt jár az, hogy sokszor van a kislányom egyedül. Viszont azt vettem észre, hogy sokkal önállóbb, mint az - már elnézést - agyon babusgatott kortársai.

Sokszor olvasom itt, hogy jó néhány anyuka szeretne főzni, de nem tud a babájától, de szerencsére ez nálunk, és ahogyan olvasom nálatok sincs így. Szerintem később, ha már nagyobbak lesznek, előnyükre fog válni ez az önállóság. ÉN legalábbis nem szeretném, ha a gyerekem mindig a "szoknyám"-ba kapaszkodna, mikor kimozdulunk itthonról.

Zita

2009. febr. 12. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia Zita! Remélem, igazad van! Köszi!
2009. febr. 12. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk 4 gyerek van, nagy a ház is, a kert is így nem tehetem meg azt, hogy állandóan a picivel legyek. Ő most 5 hónapos. Természetesen igyekszem minél többet vele lenni, de mivel vannak testvérei, így azokkal is kell foglalkozni és a háztartást is vezetni kell. Igyekszem úgy intézni, hogy amikor a pici alszik, akkor végezzem el a házimunkát, de ez nem mindig megoldható. Nagyon sokszor megesik, hogy "együtt" főzünk, mosunk- viszem magammal a pihenőszékben. Természetesen,ha ébren van, nagyon sokat játszunk, énekelünk, amit nagyon szeret. Ha pedig bent hagyom a szobában, gyakran ránézek. A nagy gyerekeimnél is így oldottam meg, mert akkor se volt segítségem. Belőlük is okos gyerekek váltak és elmondhatom,hogy sokkal önállóbbak, mint azok a gyerekek, akikkel mindig ott volt valaki.
2009. febr. 12. 20:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. febr. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!