Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos tápszeres a babám....

4 hónapos tápszeres a babám. Mikor kezdhetem a hozzátáplálást, és mit adhatok neki először?

Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Most kezdheted. 2 étkezés között néhány kanállal csak. Vehetsz boltit is, de ha van kedved csinálhatsz neki. Pl: alma, banánnal, jól összeturmixolva. Boldog babázást!
2008. okt. 29. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
a tápszeres babáknál azt szokták mondani, hogy hamarabb kell elkezdeni a hozzátáplálást,mert jó, ha minél előbb elhagyja a tápszert. most kezdheted, de elöször, csak pár kanállal, mert ki kell tapasztalni, hogy a babánál nem okoz e gondot, pl. az alma, vagy a banán
2008. okt. 29. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hamarabb kezdtem,mert tápszeres.Ezt már sokszor írtam,de neked is leírom:figyelj rá,hogy az alma,banán,sárgarépa,gesztenye hasfogó hatású.Ha esetleg vmelyiktől úgy tűnik fogja a hasát adj neki őszibarackot,sütőtököt,szilvát.
2008. okt. 29. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos az én babám is is 1 hete kezdtem a hozzátáplálást. Először sütőtökpürét adtam neki, de a védőnő azt mondta, ha nagyon hozzáakarok táplálni akkor rizspépet adjak neki. Úgy hogy most délbe és este azt adok neki a Milupának van és hypoallergén. Amióta ezt kapja tovább bírja kaja nélkül.
2008. okt. 29. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
13%
A tápszeres babáknál sem szabad hamarabb elkezdeni a hozzátáplálást, tehát csak 6 hónaposan. Az ő emésztőrendszerük sincs még felkészülve az egyéb táplálékokra, mint ahogy a szoptatott babáké sem. Ha most elkezded a hozzátáplálást, később sok problémája lehet belőle, akár felnőtt korában.
2008. okt. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!