Van olyan anyuka aki elkezdte a hozzátáplálást 3 hónapos tápszeres babánál? Ha igen akkor hogy, és milyen étellel?
Keszulj fel hogy sokat fogsz kapni!!!
En 3 honaposan kezdtem a kostoltatast, pedig anyatejes volt a lanyom. 5 honaposan valtottuk ki az elso etkezest.
Mi 4 hósan kezdtük orvosi javaslatra, mivel nagyon szorulásos volt a lányom. Alma préslevével kezdtük - nagyon jól fogadta - aztán jött az almapüré, majd őszibarack, szilva. 5hósan már ki volt váltva a tízórai és ezek segítségével hál istennek normalizálódott a széklete is.
Ezt követően jött a meggy, sárgabarack, sütőtök, és répa, krumpli. Következő körben jó sok mindennel bővült a repertoár (a gesztenye és a körte nekünk hasfogó volt így jegeltük őket egészen 8-9 hós koráig, akkor már mértékkel tudott enni ezekből is)
Szerencsére nála minden könnyen ment, nem válogatott, szívesen ismerkedett új ízekkel és állagokkal, könnyű dolgom volt vele.
A fiammal 4.5 hósan kezdtük a gyümizést, ő nehezebben fogadott el mindent
Anytejes, tápszeres kiegészítéssel, 4 hónapos lesz 19.-én, és 4 napja kóstóltatom vele az almácskát a "tízórai" előtt. Szopik reggel 6-kor, és a következő etetésnél, azaz 9-kor adom neki az almapürét. Van amikor szivesen elfogadja, van amikor repül a kanálból az alma.
-pipi-
Természetesen almapüré után tápszert kap:-)
-pipi-
a LEHETŐ LEFNAGYOBB BAROMSÁG,amit csinálhatsz, ha elkezded hozzátáplálni, az emészőrendszere NEM ÉRETT RÁ!!
tök mindegy, hogy anyatejes, vagy tápszeres
(csak úgy mellékesen, afinál ÉN BARON elkezdtem 3 hónaposa, i ráadásul ő anytejes volt, nidestova 11 éve ekcémás , 1 éves korában jött ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!