Hogy tegyem "érdekesebbé" a sétákat?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapos, természetesen minden nap viszem sétálni, én is örülök annak hogy végre itt a tavasz, de bevallom őszintén; nagyon nehéz elindulnom mert rettenetesen unom a sétákat. :( Szégyenlem magam emiatt, pedig nincs gondom a sétával, szeretek kimozdulni. Zenét hallgatni sem merek közben, mert egy kisbabás anyuka fülében sem látok fülhallgatót. Persze ha fent van a totyogós az nyílván más. :) De az én kicsim kivétel nélkül alszik a kocsiban, mert a friss levegő azonnal elnyomja. Azt hiszem velem van a baj, senki nem mondta még hogy unatkozna :(2018. márc. 12. 14:13
11/11 anonim 

válasza:

En mindig hallgattam zenet kozben, visszasirom azt az idot:D Persze a zenehallgatas csak akkor mukodik ha hosszu setaloutcaban setalsz, amit nem kereszteznek uttestek. Nalunk van ilyen, igy en vigan setaltam orakig,kedvenc zeneimmel a fulemben. Miert nem mesz valami hosszabb setara, pl margitsziget, rakpart (ha budapesti vagy)? Ott van latnivalo is.
Hidd el ennel csak rosszabb lesz. Amikor majd mar tudna setalni melletted de nem akar, minden kavicsert lehajol, foldhozvagja magat hiszti kozben...na az durva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!