Hogy oldjam meg majd a sétákat?
Figyelt kérdés
15 hónapos a kislányom, 3 hét múlva jön a kistesó. Hogy oldjam meg a nagyobbik sétáját? Ha mondjuk kb. ennyire meleg lesz, mint most, akkor mennyi idő után mehetünk a kisebbel levegőzni? Mindenképp majd szükségem lesz segítségre, hogy a lányom mehessen játszótérre? És ha esetleg van még pár tanácsotok, amit érdemes megfogadni, annak is örülnék. Köszönöm előre is2010. márc. 25. 07:59
1/4 anonim válasza:
Fú, nem irigyellek.
Én azt tenném a helyedben, hogy a kisebbet kendővel magamra kötöm, így nyugodtan alukálhat rajtam, amíg a nagyobb után rohangálok.
De ehhez erő kell, szóval amíg lábadozol, szerintem kérj segítséget.
Minden jót, könnyű szülést! :)
2/4 anonim válasza:
Egy két hét után szerintem mehettek levegőzni a kicsivel.Amugy testvérbabakocsitok lesz?
3/4 anonim válasza:
Igen, két max 3 hét múlva viheted levegőzni az apróságot. A kendő nagyon jó ötlet :)
4/4 A kérdező kommentje:
Testvérkocsit egyelőre még nem vettünk, bár már kinéztünk egyet, ha szükség lesz rá a férjem elmegy és megveszi. Eddig azért nem vettünk, mert a lányom már nem nagyon szeret kocsiban ülni. Általában visszük magunkkal, de csak üresen tolom. De aztán ki tudja, lehet ha meglesz a tesó, akkor ő is kocsizni akar.
2010. márc. 25. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!