Hogy tegyem "érdekesebbé" a sétákat?

Pokemon go/draconius go le a telefonra és máris motiváltan mászkálsz körbe-körbe
Nem gáz, rohadt sok felnőtt ember játszik vele

Amíg aludt és nem egy forgalmas városrészben voltunk, én hallgattam zenét. Aztán amikor felébredt akkor kivettem a fülemből.
A séta maga nekem is uncsi volt. Épp ezért én mindig terveztem valamit. Megnéztem Facebookon milyen publikus események vannak a városban, parkokban, vagy konkrét célokat kerestem: Margitszigeti vadaspark, Kopaszi gát. Lehet egyedül csak én élveztem, de hát pont az volt a lényeg.
Vittem magammal könyvet, füzetet, ha épp más dolog érdekelt akkor azt. Célba vettem egy kávézót, kikértem elvitelre egy cappuchinot és élveztem a napsütést.
Az ilyen séták alatt terveztem meg mindig a következő ebédeket, ilyenkor gondoltam át milyen elfeledett teendőim vannak, stb.

En is hallgattam zenet mindharomnal amig picik voltak es aludtak.
Sztem abban nincs semmi.engem amugy is a zenehallgatas lazit le.igy sokszor csak ultem egy padon a parkban,a labammal tologattam a kocsit es a kedvenc zeneimet hallgattam.

Én zenét/rádiót hallgatok közben, vagy nagyon sokszor telefonálok, felhívom a rég nem látott rokonokat. Headsettel. Sokan megbámulnak,gondolom azt hiszik magamban beszélek, de őszintén? Nem érdekel :D
Kell a friss levegő, és néha tényleg nagyon uncsi tolni a babakocsit :)

Együtt érzek veled! Pár hónapja énis untam magamat nagyon, mindig csak ketten mentünk sétálni. Mi falun lakunk úgyhogy én sem mertem zenét hallgatni közben hiszen a
"térfigyelő kamerák" mindent látnak :D Hála a jó égnek most lassan 10 hónapos és most már izgalmasak a séták, mindent megnézünk hogy mi micsoda, melyik állat mit mond . Nemsokára izgalmasabb lesz, addig meg hallgass csak zenét nyugodtan.

Hallgas zenét nyugodtan én is azt csinálom esetleg sorozatott hallgatok.
Fiam 6 hónapos mindig ha sétálunk elalszik. Beszélhetek, mutogathatok séta elején 5 perc alatt elalszik :) Ma pl a bűbájos boszikat hallgattam
A nagyobbal mikor baba volt nyáron egy árnyékos padon olvastam amíg ő aludt. Izgalmasabb lesz mikor érdeklődő lesz. Amikor már ült, mászott akkor a játszótér mellett voltunk, nézelődött. Egy pokrócon már ült volt ott neki laszti és puhaautó
Nem tudom mit szeretett benne de vigyorgott kuncogott ha meglátott valakit labdázni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!