Hogy oldjátok meg kis korkülönbségnél a sétákat?
Úgy tervezzük, 2 éves lesz a kisfiam amikor (remélhetőleg) megszületik a kistesója. Most 1 éves.
2. emeleten lakunk, és az jutott eszembe, hogyan fogok boldogulni a mindennapos séták során, hogy fogok 2 gyereket egyszerre lecipelni? Vagy egy 2 éves már magától lépcsőzik föl és le? És séta során vajon szépen el fog sétálgatni/motorozni a babakocsi mellett? El sem tudom képzelni, kíváncsi vagyok, Ti hogy oldjátok meg?
17 hónap van köztük.
én is mei-tai + babakocsival mentem, eleinte a kicsi kocsizott, a nagy meg sétálgatott, vagy fellépett hátul a babakocsi kosarának a merevítőjére (nem vettünk külön testvérfellépőt). Pár hónaposan a kicsi gyakran kikívánkozott a kocsiból, akkor őt felkötöttem magamra, és a nagy meg beült a kocsiba, ha kedve tartotta (általában örült a lehetőségnek :D )
Nekem a nagyobb nem motorozott, de szívesen sétált, és másfél évesen kapaszkodva és csigatempóban már lépcsőzött is egyedül (kapaszkodva a korlátba) fel-le, ami néha nagyon jól jött, ha rossz volt a lift (6.-on lakunk és lent nincs tároló, mindig vinnem kellett a babakocsit. épp ezért én direkt ultrakönnyű kocsit vettem...)
ha a liftbe befért volna, akkor biztos testvérkocsit veszek, de végülis így is jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!