Sajnálom, nincs keretem HIPP-es bébikajcsira, legtöbbször Kecskemétit veszek a nagykerbe, vagy ha tudok Univert, és itthon főtt húsleves husijából pótolok bele. Ti hogy oldjátok meg?
Most nem kötekedésből, de teljesen úgy hangzik a kérdés, mintha magyarázkodnál.
A Kecskeméti is teljesen jó, én is azt veszek legtöbbször és szerintem a frissen főzött hús, bármelyik öt csillagos bébikajánál egészségesebb. :)
Szerinted a hipp mitől más? Csak a márkát fizeted pluszban.
Pl nem veszek a gyereknek tízenezres nike cipőt, mert a 3ezres deichmanos bobbi-t is pontosan olyan gyorsan kinövi. :)
Ezért ne legyen lelkifurdalásod! Biztos vagyok benne, hogy minden tőled telhetőt megadsz neki ésszerű kereteken belül.
Pont úgy csinálom, mint az első. Csak akkor adok üvegest, ha utazunk.
Mondjuk az is igaz, hogy én egyszerre készítenem a két kicsi ebédjét, így mindenképpen főznöm kell, mert a nagyobbat csak nem tarthatom bébikaján.
Utolsótól kérdezem, hogy azt tudod, mi van a háziban? Maximum akkor, ha magadnak termelsz minden alapanyagot.
Nem hiszem, hogy ártalmasak lennének a bébikaják, egyszerűen csak drágák, meg jobb is, ha a gyerek az otthoni ízekhez szokik hozzá.
Én megtudnám venni a HIPPet de minek? A rossman saját márkás bio kajái vagy a hamé maximálisan megfelel.Ha akciós bevásárolok alaposan. Ha ép nincs olvasztok a frigoból.
Egyébként meg fagyasztok idény termékeket és bármit össze tudok ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!