Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg?

Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Akinek nincs senki akire rábízhatná a gyereket,hogy oldja meg ha nőgyógyászhoz kell mennie?
2012. ápr. 25. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A csecsemőt el lehet szerintem vinni a dokihoz, nem fog vele kivágni. Nagyobb gyerek már neccesebb. Játszóházba lehet beadni arra az egy-két órára.

Én legalábbis ezeket gondoltam ki.

2012. ápr. 25. 09:06
 2/6 A kérdező kommentje:

20 hónapos a lányom.Sajnos nincs a közelbe játszóház:(Mamára nem számíthatok,párom egész nap dolgozik:(

Nem tudom hogy oldjam meg:(

2012. ápr. 25. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:

beviszem akárhova megyek elviszem 5 percet elszöszmötöl bárhol

10 hónapos volt mikor muszáj volt dokihoz mennem adtam neki egy önyvecskét addig lapozgatta mig megnézett a doki nem ügy

2012. ápr. 25. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahova én járok, ott van recepciós nővérke, biztos figyelne rá arra az 5-10 percre.
2012. ápr. 25. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
en is vittem magammal nogyogyihoz,szememen arpa volt,oda is vittem,noverek figyeltek ra-nem folyamatosan,de hallgattam minden mpben,hogy mit csinal 6 honapos
2012. ápr. 25. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
A nővér tuti figyel rá arra az 5 percre.
2012. ápr. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!