Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
A kisfiam most hét hónapos, de már három hete feláll a kiságyban. Álló helyzetből leülni még nem tud, így mindig eldől, vagy elesik és sokszor beüti a fejét. Félek, hogy valami baja lesz, ezért kipárnáztam a kiságyat, így maximum csak a párnáknak tud nekiesni amit szinte észre sem vesz, de így alig van helye a kiságyban. Más ezt hogyan oldja meg? Van aki azt mondja, hogy hagyjam esni, mert így tanul. De az a normális ha naponta tízszer beveri a fejét? Ugyanez a helyzet a földön való mászással is. Eldől és koppan a feje. Nagyon féltem. Mit tegyek?2012. ápr. 11. 11:51
1/6 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, hagyd. A párnákat vedd ki, rácsvédőt tegyél a kiságyba. Az valamit tompít az ütésen, ha sokat nem is.
2/6 Disi válasza:
Én mindig ott voltam mellette. Sajnos ez az időszak erről szól. Tényleg meg kell tanulnia, de azért ha láttam hogy úgy esik amiből nagyobb baj lehet mindig elkaptam. De egy-két hét alatt megtanulja ne aggódj, nagyon gyorsan ügyesednek.
3/6 anonim válasza:
Normális dolog. Nekem is az egyik ikerbabám 7 hónaposan felállt, sokat esett, beverte sokszor a fejét. Nem sok mindent tudtam csinálni...Azóta eltelet még 7 hónap, már jár, szalad, de még mindig sokat esik. Viszont megtanulta lerakni a kezeit, tompítani, de így is előfordul,hogy a feje bánja. Mindig van rajta és az ikertesóján is 1-2 lila folt, homlokukon pl., de most épp az arcán is van egy horzsolás, nem is tudom mikor szerezte.
4/6 anonim válasza:
Bukósisak? Csak vicceltem! Az enyém is felállt már 7 hósan, most 8 hónapos, már megtanult leülni. Előbb-utóbb rájönnek, addig meg nincs más, ott kell lenni mellette. Én sem tudtam hetekig semmit csinálni, mert akárhová tettem, mindenhol felkapaszkodott, és hát én sem mertem otthagyni, mert mikor elfáradt egyszerűen elengedte a két kezét és potty! ha meg leteszem a szobába a szőnyegre ordít, mint akit nyúznak, mert nem tud felállni. Mondjuk esni hagyni is csak úgy szoktam, hogy ott vagyok mellette, mert egyik reggel sikeresen lefejelte a kiságyban a rácsot, amíg kiszaladtam a szobából:( Esetleg ha van több fejvédő akkor körberakhatod a kiságyat, én a nagyobbnál így csináltam.
5/6 anonim válasza:
az ágyba sok párnát ne tegyél, mert azért hely is kell neki meg levegö.
szerintem is fejvédö az jó. amúgy szerintem semmi baja nem lesz, ha beveri a fejét a rácsba, habár nem tudom milyen kiságyatok van de a rács még rugalmas is egy kicsit.
a földön ha szönyegre esik más mint kemény köre, arra figyelj hogy pl asztal sarkára, szekrény sarkára nagyobb játékra ne essen a feje. lányom is párszor beverte majd tartotta.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!