Hogy éljük túl szörnyű tajtékzás nélkül a sétákat?
Kisfiam 7 hónapos, és 3 hete egy őrület vele sétálni... Még nem ül, de érdekli a külvilág. Amikor hasra fordítom, ki tud kandikálni, de így azért nem bírja 2 órán át szegénykém, onnantól sír (persze már fél óra után, de én többet szeretnék sétálni.) Hordozók nem váltak be. Kenguru az egyedüli, amit elvisel, de mivel 9 kilós, nem bírom. Kendőben, mai-tei-ben ordít, háton hordozva eleve utál lenni, pedig úgy még csak-csak elbírnám.
Babakocsim olyan, hogy kicsit dönthető, de kényelmetlen neki.
Gondoltam, hogy valami új napirend kéne, délelőtt sétáljon délután helyett. Nálatok hogy van?
Van olyan babakocsi, ami olyan mint a pihiszék ill. dönhető etetőszék? Azt szereti, de nem tudom létezik-e ilyen. Nálatok hogy megy ez?
Hát az tök mindegy én mennyit akarok sétálni, kislányom nem akar 1 óránál többet feküdni, ülni, nézelődni a babakocsiban...
Nekünk Baby Point V3 babakocsink van, a sport része kb. pont úgy dönthető, mint a pihenőszék és abban jól érzi magát. Amúgy előtte végigüvöltött a sétákat a mózesban is, a hordozóban is...
Hát az én fiam is ilyen volt.Egy darabig bírta a babakocsiban,aztán jött a sírás 1000-el.
Csak akkor nyugodott meg ha kivettük a kocsiból és apa cipelte a fenekét.:)))
Mihelyst kikerült a kocsiból apa ölébe,mintha elvágták volna a sírást.
Aztán vettünk kengurut,abba tettük a gyereket,úgy hogy előre nézett.És csodák csodájára,nem sírt egész séta alatt,szemlélte a külvilágot,sokszor el is aludt.
Köszönöm szépen az ötleteket. ez a párnás dolog tetszik, ha eláll az eső, kipróbáljuk:)
A babakocsiötlet is nagyon jó, utánanézek annak is. Amúgy ő is nyugis a kezemben, de a 9 kilós popikáját nem szívesen cipelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!