A 7 hetes babám a sétákat mindig végig sírja. Mi lehet a baj? Van valami ötletetek mit tegyek?
A nagy meleg miatt a sétákat délelőttre időzítjük. Szopizás, legalább fél óra büfizés, peluscsere és indulás. Az öltözetére odafigyelek, nem fázik, nincs melege. Cumit is viszünk, de nem kell neki.
Ahogy leérünk, rá pár percre elkezd sírni és végig bőgi az utat. Ha kiveszem a kocsiból megnyugszik, de ha visszateszem, újra elkezd sírni. Próbáltam már hasra is fektetni, de az sem volt jó. Beszélek hozzá és még színes játékot is felakasztottam a kocsi belsejébe - hátha leköti őt. (otthon imádja a színes játékokat nézegetni) De nem használ.
Azt is próbáltuk, hogy megvártam amíg bealszik és ezután tettem a kocsiba, de hamar felébredt és elkezdődött a sírás.
Sajnos emiatt már utálok lemenni, mert nem öröm síró gyerekkel sétálni.
Talán a "rázkódás" zavarja, vagy az ismeretlen zajok, szagok, fények.
Esetleg megpróbálhatod, hogy nem sétáltok, hanem "kiülsz" vele levegőzni egy nyugisabb helyre, ha van a közelben park pl.
Nálunk is volt ilyen időszak. Az enyém pont hogy a zajban aludt el, úgyhogy szopi, peluscsere, le, rohantunk ki a főútra, villamos, buszok, emberek, zaj és 5 perc múlva elaludt én meg visszasunnyogtam vele a parkba :)
Aztán egyik napról a másikra elmúlt ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!