Mit tegyek, hogy ne üvöltse végig a sétákat 2 hós kisfiam a babakocsiban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen utálja,de levegőzni muszály,nem tudom miért lehet!2009. febr. 10. 13:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem vigyél magaddal ilyenkorra cumit és ha nagyon sir ad oda neki. Ha nem vagy cumipárti akkor máskor ne csak ilyenkor. Neknk bejött és szép lassan már mikor elkezd nézelődni a cumik is ritkulnak már akkor nem kell neki.Nekik még nagy a szopási kényszerük és igy mig haza nem értek addig kielégited ezt a kényszert. Utánna meg jöhet a szopi.
2/6 anonim válasza:
Szia! Sajnos vannak ilyen babák, akik utálják a babakocsit. Az enyém is ilyen, és ő még ráadásul autózni is utál. Lassan 9 hónapos, de nem nagyon tudunk hosszabb útra, vagy sétára menni vele. Még aludni sem szeret sem az autóban, sem a babakocsiba. :( Türelem, ha majd tudod ültetni, lehet megváltozik, és elnézelődik. Sok sikert
3/6 anonim válasza:
Az enyém 7 hetes, és szintén olyan, ha megyünk sétálni, és felébred, 10 esetből 8-szor nem hagyja abba addig a sírást, míg ki nem veszem a kocsiból. Ezért egyelőre csak a házunkhoz közel tologatom, mert én is próbálkoztam elveim ellen a cumival, hogy sírás helyett elfoglalja magát, és ne a hideg levegőt szívja be... De nem kell neki a cumi. Így tehát akkor viszem ki sétálni, mikor evett, és látom, hogy álmos. Gyorsan berakom a bundazsákba és már viszem is.
4/6 anonim válasza:
Próbáld alvásidőben vinni, nekünk ez jött be.
5/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam a cumit kb 4 fajtát,de rendesen öklendezik tőlük!Ha álmos akkor talán még rosszabb,mert sajnos az ölemben szeret elaludni(hasfájós és sokat volt ölben,ringatva),nem érti miért nem veszem ki!De volt olyan is,hogy hiába vettem ki,akkor is folytatta!
2009. febr. 10. 14:44
6/6 anonim válasza:
Szia!
A fiam is pont ugyan ezt csinalta. Vettem neki kengurut, es abban vittem. Azt szerette, meg ki sem ertunk a hazbol, mar aludt.:) Kesobb, amikor mar tudott ulni, megszerette a babakocsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!