Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a velemenyetek az alabbi...

Mi a velemenyetek az alabbi nevekrol?

Figyelt kérdés
Szaffi, Zina, Zea, Leda, Zara (nem azt kerem hogy jaj ruhabolt) Manna, Letta,
2018. márc. 2. 20:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam, hogy szerintem a Zara nev hangzasa nagyon szep. Mondd csak ki hangosan. Okes, hogy marka, de a marka is egy norol lett elnevezve, ez nem baj? csakúgy mint a merdcedesz autónál. Szoval elvonatkoztatva attol, hogy a Zara egy marka, szerintem gyonyoru
2018. márc. 2. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Elvonatkoztatva attól hogy a Zara egy márka, szerintem rettenetes. A gyereketeknek kerestek nevet nem a kisállatotoknak. Legalább az egyik neve legyen viselhető.
2018. márc. 2. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
ha már Letta, nem lehetne Aletta? Az egy fokkal jobb.
2018. márc. 2. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát ezek közül valóban a Zara a legkevésbé rossz, de én azt sem adnám. Pláne nem Zara Vénusz párosításban. A Vénusz nagyon giccses és nem illik ide sehogysem. Elképzelni nem tudom a vezetéknevet ezek után.
2018. márc. 2. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:

A felsoroltak nekem egyáltalán nem tetszenek, ne haragudj de ezek kiscicának valók, te pedig egy kislánynak keresel aki felnőtt is lesz, és akit esélyes hogy a neve miatt fognak megítélni, tapasztalatból mondom.

Egy cégnél vagyok műszaki vezető és észrevettem hogy a nevem miatt nem mindig vettek komolyan, bár ez változott azóta, mindegy is. A kollégám is Édua Vénusz, őt is szokták kóstolgatni emiatt.. Szóval olyan nevet választanék ami viselhető név, és nem hozza a gyereket hátrányos helyzetbe.

A Vénuszt én alapból kevésbé szeretem, a szomszéd idegbeteg puliját is így hívják, de első névnek én a következőt tudom elképzelni:

Aletta Vénusz

Lídia Vénusz

Leóna Vénusz

Evelin Vénusz

Adelin Vénusz

Karina Vénusz..

Mindenképp valami "hagyományosabbat" válasszatok első névnek, különben túl giccses hangzása lesz.

Sajnos amiket te felsoroltál egyáltalán nem illik a Vénuszhoz

2018. márc. 3. 07:06
 16/18 anonim ***** válasza:

A Szaffi helyett inkább Szófia (nem Szofi, az becenév), minden más felejtős.

Már csak azért is, mert a Vénusz (2. név) az egy nagyon ritka (szerintem ő lesz az egyetlen M.o-on, akit igy hivnak) és különleges, nem adnék ez mellé másik idegen hangzású, különleges (nyakatekert) nevet, inkább valami megemészthetőbbet, átlagosabbat.

Mert mi van, ha nem tetszik neki a Vénusz, ezért a másikat használná inkább, de az sem jobb, esetleg cikibb. Igy szerencsétlen gyerek meg lesz lőve.

Szóval a Vénusz mellé adjatok egy megemészthetőbb, átlagos nevet, pl. Boglárka, Hanna, Emőke vagy tök mindegy mit, csak ne a fent felsoroltakat.

2018. márc. 3. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Zina név/szó jelentése, amit előzőleg más már belinkelt angolul. Itt van magyarul, hogy mit jelent és hogy mennyire bsznál ki a lányoddal, ha ezt a nevet adnád neki.

"Zina egy iszlám törvényes kifejezés, amely a jogellenes szexuális kapcsolatra utal. [1] A hagyományos joggyakorlat szerint a zina magában foglalhatja a házasságtörést (házas pártok), a házasság nélküli felek paráznaságát, a prostitúciót, a bestialitást és a nemi erőszakot."

2018. márc. 3. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
A Szaffi és a Mannán kívul nekem mindegyik tetszik. Kulonosen a Zara, angol kiejtéssek meg végképp. "Zárah". Vagy talán még a Zeát emelném ki, ami nagyon szép.
2018. márc. 7. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!