Mi a velemenyetek az alabbi nevekrol?
A felsoroltak nekem egyáltalán nem tetszenek, ne haragudj de ezek kiscicának valók, te pedig egy kislánynak keresel aki felnőtt is lesz, és akit esélyes hogy a neve miatt fognak megítélni, tapasztalatból mondom.
Egy cégnél vagyok műszaki vezető és észrevettem hogy a nevem miatt nem mindig vettek komolyan, bár ez változott azóta, mindegy is. A kollégám is Édua Vénusz, őt is szokták kóstolgatni emiatt.. Szóval olyan nevet választanék ami viselhető név, és nem hozza a gyereket hátrányos helyzetbe.
A Vénuszt én alapból kevésbé szeretem, a szomszéd idegbeteg puliját is így hívják, de első névnek én a következőt tudom elképzelni:
Aletta Vénusz
Lídia Vénusz
Leóna Vénusz
Evelin Vénusz
Adelin Vénusz
Karina Vénusz..
Mindenképp valami "hagyományosabbat" válasszatok első névnek, különben túl giccses hangzása lesz.
Sajnos amiket te felsoroltál egyáltalán nem illik a Vénuszhoz
A Szaffi helyett inkább Szófia (nem Szofi, az becenév), minden más felejtős.
Már csak azért is, mert a Vénusz (2. név) az egy nagyon ritka (szerintem ő lesz az egyetlen M.o-on, akit igy hivnak) és különleges, nem adnék ez mellé másik idegen hangzású, különleges (nyakatekert) nevet, inkább valami megemészthetőbbet, átlagosabbat.
Mert mi van, ha nem tetszik neki a Vénusz, ezért a másikat használná inkább, de az sem jobb, esetleg cikibb. Igy szerencsétlen gyerek meg lesz lőve.
Szóval a Vénusz mellé adjatok egy megemészthetőbb, átlagos nevet, pl. Boglárka, Hanna, Emőke vagy tök mindegy mit, csak ne a fent felsoroltakat.
Zina név/szó jelentése, amit előzőleg más már belinkelt angolul. Itt van magyarul, hogy mit jelent és hogy mennyire bsznál ki a lányoddal, ha ezt a nevet adnád neki.
"Zina egy iszlám törvényes kifejezés, amely a jogellenes szexuális kapcsolatra utal. [1] A hagyományos joggyakorlat szerint a zina magában foglalhatja a házasságtörést (házas pártok), a házasság nélküli felek paráznaságát, a prostitúciót, a bestialitást és a nemi erőszakot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!