Mi a véleményetek a következő ritka fiu nevekrol?
Figyelt kérdés
Kventin, Gothárd, Beten, Franklin, Honor, Koridon, Ezra, Mandel, Misa, Nataniel, Szermond, Szoren, Trisztán, Verner, Zuriel2017. aug. 1. 23:25
1/53 anonim válasza:
Azt, hogy nem véletlenül ritkák.
2/53 anonim válasza:
Uhhh. Nagyjából ugyanaz a kategória, mint a Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper meg Lakatos Nintendó.
3/53 A kérdező kommentje:
Szerintem azert attól messze all.....kedves utolso
2017. aug. 1. 23:56
4/53 anonim válasza:
Az Ezra és a Misa szép.
Bár az Ezrát én eddig csak női névként ismertem.
A fiamnak is ritka neve van, Milos :-)
Bármelyik is tetszik, ne reszkess attól hogy "más" mit szól hozzá, de azért arra figyelni kell hogy ne váljon a gyerek nevetség tárgyává a neve miatt, és ne determináljon semmit a neve.
5/53 A kérdező kommentje:
Determinalas alatt mit ertesz?
2017. aug. 2. 00:05
6/53 A kérdező kommentje:
Egyebkent a vezeteknevunk Zotter.
2017. aug. 2. 00:07
7/53 anonim válasza:
Dióhéjban kb annyit, hogy képzeld el hogy munkakeresésnél meglátják a nevét ami ezeknek az esetében előítéletes és felszínes vilagban szerencsétlen lenne kissé : pl Győrffy Rikárdó, vagy Brendon, vagy Szabó Leokádia.
Gondolom érted mit akarok mondani.
Mondjuk nekem a Vad Málna féle nevek aranyosak, de nem biztos hogy a gyerek is értékeli majd :-)
8/53 anonim válasza:
Mandel, Zuriel nekem kizárt lenne a vezetéknévhez.
10/53 anonim válasza:
Honor szép név. A jelentése is tetszik: Azt jelenti, hogy Becsületes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!