Abélia:-( Először elsőben kezdtek csúfolni, akkor még csak bél voltam, harmadiktól már végbél, utána már csak nemes egyszerűséggel a sz**ros
2017. aug. 2. 13:55
42/53 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon sajnálom a gyermekkorod ! :( igen sajnos az Abelia tenyleg konnyen csufolhato név ilyen szempontból, pedig szép név lenne
2017. aug. 2. 14:09
43/53 anonim válasza:
#41 nem szeretnélek megbántani, de ha valakit csúfolni akarnak, akkor úgyis megtalálják a módják. Akkor is, ha Abélia a neve és akkor is ha mondjuk Judit.
Amúgy tanárok, szülők stb. nem tudtak közbe lépni? Vagy akár te magad?
2017. aug. 2. 15:22
44/53 anonim válasza:
Hát nekem tönkeretették a gyerek és fiatalkorom. Nálunk a normális nevű gyerekeket nem bántották. Keresztlányom osztályába(2.) jár egy Viorika..nos ő már a elsőben is dínófika volt.
Abban igazatok van hogy bármiért csúfolhatnak egy gyereket, de a név a legnagyobb fogódzó mindig.
2017. aug. 2. 15:37
45/53 anonim válasza:
Gothárd vagy Trisztán ami illene a vezetéknévhez. De nem biztos, hogy ez a fő szempont neked.
A fonetikusan leírt angolszász nevek (meg amúgy a más eredetű nevek is fonetikusan leírva, mint pl. a Zsaklin) bennem visszatetszést keltenek.....a Kventinen konkrétan felnevettem emiatt.
Az Ezra szép név, de nem adnám a fiamnak. És nekem kicsit lányos is. Csak egy sorozatbeli szereplő miatt asszociálok férfira róla.
Ha már sorozatok...a Dexter nem tetszik? Az legalább nem különbözik az angolszász írásmódtól :)
2017. aug. 2. 15:44
46/53 anonim válasza:
#44 érdekes amiket írsz, mert nálunk azért ilyen szinten nem volt gúnyolódás. Első naptól kezdve valakit a neve miatt gúnyoljanak, el se tudom képzelni. Merre laksz? Főváros? Most már tényleg kíváncsi lettem, hogy hol ennyire bevett szokás ez.
2017. aug. 2. 16:10
47/53 anonim válasza:
Én nem a fővárosban élek, hanem egy megyeszékhelyen, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A keresztlányom viszont egy pest melletti kisvárosban.
2017. aug. 2. 16:13
48/53 anonim válasza:
Tényleg sajnálatos ami veled történt. Nekem se az Abélia sem a Viorika névről nem jutnának eszembe a fent említett gúnynevek.
2017. aug. 2. 16:39
49/53 A kérdező kommentje:
Talán a Misa a Honor, Verner es a Franklin tetszik a legjobban meg a Gothard
Jajj olyan nehez dönteni 😩
Zotter Ezra Misa
Zotter Verner
Zotter Gothard
Zotter Misa....nem is tudom :(
2017. aug. 2. 23:36
50/53 anonim válasza:
Szerintem mindenképp férfiasabb nevet adj a fiadnak, mert a név is kihat a személyiségére. A fent felsorolt nevek közül csak a Gothárdnak van ilyen hangzása. A többi mind lányos. Ne tedd tönkre az életét. Nevelj belőle férfit. A lányok nevei is érdekesek, de elfogadhatóbb, mert lányok. A fiúknak már fontos, hogy férfiasabb nevük legyen. Meg gondold végig, amikor felnőtt lesz, hogyan fognak hangzani pl. egy állásinterjún ezek a nevek. Bocsi, de ki fogják őt nevetni. Lehet, hogy ezek most nagyon tetszenek neked, de vajon a fiadnak később tetszeni fog? Néhány olyan fiút láttam, akinek különleges neve van, de egy kicsit lányos hangzású, azok kinézetre és viselkedésre is férfiatlanok voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!