Mi a véleményetek a következő ritka fiu nevekrol?
Figyelt kérdés
Kventin, Gothárd, Beten, Franklin, Honor, Koridon, Ezra, Mandel, Misa, Nataniel, Szermond, Szoren, Trisztán, Verner, Zuriel2017. aug. 1. 23:25
22/53 A kérdező kommentje:
Igazából velemenyt kerdeztem, kedves utolso :) :)
2017. aug. 2. 01:08
23/53 anonim válasza:
Nataniel és a Trisztán a a legjobb sztem közülük.
24/53 anonim válasza:
Én is német vagyok, a párodénál ezerszer bonyolultabb és hosszabb vezetéknévvel, mégis tudtunk normális neveket adni a gyerekeknek. Nem Jancsika vagy Béla de nem is az általad felsoroltak.. hanem a kettő közötti normális középút. A harmadik gyereked neve már egyszerűen vicc kategória.
25/53 anonim válasza:
Szintén a Nataniel és a Trisztán tetszik még ezek közül. De ilyen nevű gyerekek mellé már mindegy. A Zotter Jancsika nem tetszik, de a Zotter Médea igen??
26/53 anonim válasza:
Szerintem a Nataniel nevet válaszd 😊
27/53 anonim válasza:
Nem azért de a Zotter János sokkal jobban hangzik mint a Zotter Koridon vagy a Zotter Kventin. Én a Jancsikára szavazok ha már szegény csajok megszívták.
28/53 anonim válasza:
A Trisztán nagyon szép, a többi nagyon extrém és abszurd számomra.
29/53 anonim válasza:
A Szoren szerintem annyira nem is rossz, de a Zotter Szoren elég nyelvtörős. Zotter Trisztán ugyanez, az rtr egymás után nagyon zavaró. A Honor tetszik egyedül ebből a felsorolásból, bár én ezt eddig női névként ismertem, így ez is kizárt.
Ha nagyon választani kell, akkor Zotter Beten. Elég érdekes csengésű, hozzá tudnék szokni :)
30/53 anonim válasza:
NEkem az Ezra név nagyon tetszik.
Ha férjed német, akkor szerintem a Gothárd is jó lehet, szépen hangzik a vezetéknévhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!