Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehet átvészelni? Elhagyott a párom a 3 hetes babánkal.

Figyelt kérdés
azt mondta azért mert mióta hazjöttünk a picivel a kórházból én csak a babával törődtem,vele nem.és ezen nem tud túllépni.nem tudjuk megbeszélni mert nem akarja.elkeseredésemben írtam neki levelet,amiben leírtam őszintén az érzéseimet,de nem érdekelte.azt mondta úgy érzi nem szeret.de tudom h ez nem igaz,mert akkor nem fájna neki az h nem törődtem vele,és nem szenvedne szemmel láthatóan.napok óta nem eszik ő sem.sajnos én sem eszem rendesen 3 napja,folyaamatosan csak sírok és már megy a hasam a gyomoridegtől.és sajnos nincs is hová mennem a picivel.a közös albérletünkebn én nem tudnék egyedül maradni a picivel mert nem bírnám anyagilag.azt mondta egyedül akar lenni.kérem azok írjanak akik voltak ilyen helyzetben h mi lett a vége,egyedül maradtak vagy meg tudták idővel oldani.mindenki válaszát szivesen fogadom.
2010. jún. 8. 13:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
teljesen jó volt a párommal mindíg a kapcsolatom.sőt miután hazajöttünk a kórházból ő volt a legboldogabb apuka,mindenkinek dicsekedett a kislányával.de 3 napja teljesen bekattant,minden előzmény nélkül és így kifirdult önmagából.én sajnos nem tudok sehova költözni a kislányommal,nincs olyan rokonom és barátom akire számíthatnék.én nem mondtam egy szóval sem h én tökéletes vagyok,és nem hibáztam,hibáztam azzal h elhanyagoltam,de ezt nem így kellett volna elintéznie.hajlandóságot sem muatat arra h megbeszéljük.2 napja azt csinálja h hazajön munkából fél órát otthon van,aztán elmegy ki tudja hova és vagy éjjel jön haza vagy haza sem jön.tegnap pl lelépett 3 órakor,miután hazaért munkából és ma reggel 3/4 5-kor jött haza,mielőtt indult dolgozni.hozzáteszem h nem nőhöz jár,mert annyiból bízok benne.anyósommal mindíg nagyon jó volt a kapcsolatom.és ebben ahelyzetben teljes mértékben mellettem áll.próblt volna hatni a fiára de a telefont sem veszi fel a saját anyjának.anaotthonba nem megyek semmiképp.abban bízom h rendbejönnek a dolgok.de nem sok reményt fűzök hozzá.sajnos.és az fáj a legjobban h esélyt sem ad h megbeszéljük,hanem egyből elmenekül.köszönöm mindenki válaszát.
2010. jún. 8. 23:36
 32/35 anonim ***** válasza:
75%

szerintem teljesen mindegy, hogy hibás vagy-e vagy sem, hogy te mennyire vagy tökéletes vagy sem. szerintem eza kapcsolat már korábba is gondokal küzdött, de ha nem, akkor a párodban most tudatosult, hogy felesősséget kell vállalnia és nem ő a világ közepe. hogy ő volt a legbüszképp apuka_? hát minden csoda 3 napig tart, szokták mndani, és akkor még talán nem tudta pontosan mennyiben is fog véglegesen megváltozni az ő élete.

a lényeg! szerintem fogadjuk el TÉNYKÉNT a dolgot: az az ember, aki képes utcára tenni a saját gyerekét és párját is, aki képes elhagyni a saját gyerekét 3 hetesen és a 3 hete szült asszonkáját, AKKOR UGYE SENKI NEM GONDOLJA KOMOLYAN, HOGY BENNED KELL KERESNI A HIBÁT?

Korábban már írtam: toleránsanak kell lennie az apukának és ő egy felnőtt ember el tudja látni magát, szemben egy csecsemővel.

és akkor arról nem is beszéltünk ,hogy a tested még lábadozik, az embernek szinte még fogalma sincs, ha sír, mit akar a gyerek stb stb stb

sok válaszoló ezt megérti, de nem tudom szó nélkül hagyni a 69%os válaszoló elképesztő hozzáállását a dolgokhoz.

2010. jún. 9. 15:11
 33/35 anonim ***** válasza:
66%

15.11vagyok még annyit hozzáfűznék, hogy igen kell foglalkoznunk a férjünkkel, és normális esetekben nem okoz gondot apukának, hogy az első néhány hétben, hónapban ellássa magát, ne adj isten besegítsen.

elárulom, hogy a páromnak még az ételt is kitálaltam és szülés után is igyekeztem mindent megtenni, de ha látta, hogy fáradt vagyk, ő készített nekem kaját stb.

a 'nemtörődés' gondlom a szexről is szól. hát legyen ilyenkr nagyon gyengéd a pasi, mutassa ki mennyire szeret, ne legyen tolakodó és legfőképpen ne legyen önző. nálunk működött és a párom a második héten "levett a lábamról", és együtt voltunk ,örömet okozva egymásnak ( na persze még nem rendes szex).

akkor is a pasinak kell igszdni , alkalmazkodni !!!!!

2010. jún. 9. 15:17
 34/35 A kérdező kommentje:
hát igen,ezt rajta kívül mindneki belátja.csak sajnos ő sem.és még ő van megsértődve.és korábban semmi problémánk nem volt,az utóbbi pár napban mérgesedett el a helyzet.senki nem érti h mi lett vele,még a saját családja sem.ma végre tudtunk beszélni de csak annyit,hogy én nem költözök,de ő viszont igen,először 1-2-3 hétre h gondolkodjon.de azt mondta nem ígéri h vissza fog jönni hozzánk.azt mondta h a lányával törődni fog,de magyarán megmondva én nem biztos h kelleni fogok neki.abban bízom h az idő mindnet megold,és ha nem lát hetekig akkor rá fog jönni h nem csak a lány hiányzik meg kell neki hanem én is.szerintetek erre van esély?h rájöjjön erre és visszajöjjön hozzám?
2010. jún. 9. 16:18
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne haragudj, de szerintem nincs rá esély..... :(

Sajnálom. Kitartás. Tudom, hogy milyen nehéz lehet most Neked. De a babád most az első!!!

Remélem hamarosan megtalálod a boldogságod!!!

2010. jún. 10. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!