Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehet átvészelni? Elhagyott a párom a 3 hetes babánkal.
szerintem teljesen mindegy, hogy hibás vagy-e vagy sem, hogy te mennyire vagy tökéletes vagy sem. szerintem eza kapcsolat már korábba is gondokal küzdött, de ha nem, akkor a párodban most tudatosult, hogy felesősséget kell vállalnia és nem ő a világ közepe. hogy ő volt a legbüszképp apuka_? hát minden csoda 3 napig tart, szokták mndani, és akkor még talán nem tudta pontosan mennyiben is fog véglegesen megváltozni az ő élete.
a lényeg! szerintem fogadjuk el TÉNYKÉNT a dolgot: az az ember, aki képes utcára tenni a saját gyerekét és párját is, aki képes elhagyni a saját gyerekét 3 hetesen és a 3 hete szült asszonkáját, AKKOR UGYE SENKI NEM GONDOLJA KOMOLYAN, HOGY BENNED KELL KERESNI A HIBÁT?
Korábban már írtam: toleránsanak kell lennie az apukának és ő egy felnőtt ember el tudja látni magát, szemben egy csecsemővel.
és akkor arról nem is beszéltünk ,hogy a tested még lábadozik, az embernek szinte még fogalma sincs, ha sír, mit akar a gyerek stb stb stb
sok válaszoló ezt megérti, de nem tudom szó nélkül hagyni a 69%os válaszoló elképesztő hozzáállását a dolgokhoz.
15.11vagyok még annyit hozzáfűznék, hogy igen kell foglalkoznunk a férjünkkel, és normális esetekben nem okoz gondot apukának, hogy az első néhány hétben, hónapban ellássa magát, ne adj isten besegítsen.
elárulom, hogy a páromnak még az ételt is kitálaltam és szülés után is igyekeztem mindent megtenni, de ha látta, hogy fáradt vagyk, ő készített nekem kaját stb.
a 'nemtörődés' gondlom a szexről is szól. hát legyen ilyenkr nagyon gyengéd a pasi, mutassa ki mennyire szeret, ne legyen tolakodó és legfőképpen ne legyen önző. nálunk működött és a párom a második héten "levett a lábamról", és együtt voltunk ,örömet okozva egymásnak ( na persze még nem rendes szex).
akkor is a pasinak kell igszdni , alkalmazkodni !!!!!
Szia!
Ne haragudj, de szerintem nincs rá esély..... :(
Sajnálom. Kitartás. Tudom, hogy milyen nehéz lehet most Neked. De a babád most az első!!!
Remélem hamarosan megtalálod a boldogságod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!