Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehet átvészelni? Elhagyott a párom a 3 hetes babánkal.
Én arra gondoltam, hogy azért nézed erről az oldalról a dolgokat, mert NINCS gyereked!!!! És ennél a gondolatnál teljes mértékben magamból indultam ki. Amíg nem szültem meg a lányomat, nem láttam, és nem fogtam, addig el sem tudtam képzelni, hogy lenne valami ami miatt hetekig nem a férjem lesz az első.............DE a férjemnek meg sem fordult a fejébe miután kihordtam, megszültem a lányát, hogy ő lenne az első......
....és szerintem 3 hét alatt nem megy tönkre egy kapcsolat!!!! Ott már előbb baj volt, és a férfit minősíti, hogy ebben a "törékeny" állapotban hagyja el a CSALÁDJÁT!!!!!
Kedves Anyuka!
Nagyon sajnalom a helyzetedet.
Ha nem tudsz hova menni keress fel egy anya-otthont ha nincs rokon akire szamithatsz.
Anyosoddal milyen volt az eddigi viszonyod?Ha jo akkor szerintem fogadd el a segitseget hatha meg abba is tud segiteni,hogy a fiaval ujra kibekuljetek es folytathassatok a kozos eleteteket.
Ha viszont nem volt jo akkor lehet,hogy jobb ha nem mesz oda mert mi van,ha gondol egyet es kirak benneteket?
Szuleid,baratnoid,testvereid nincsenek?
Ha nincs senkid akkor marad az anyaotthon,nem irtad hol laksz de ha Budapesten akkor ajanlom neked a Menedek Alapitvagy Mamas otthonat.Fent van az elerhetoseguk interneten de ha nem talalod akkor irj privit es megadom neked.
A paroddal is probalj beszelni,esetleg anyosodat kerjetek meg egyik este,hogy amig ti elmentek valahova kettesbe vigyazzon a babara,fejjel le tejet ha anyatejes a babad igy anyosod megtudja etetni.Talan ha oldottabb legkorbe tudnatok beszelgetni a ferjeddel akkor megertene teged is meg te is ot.Bar az en velemenyem is az,hogy amig ilyen pici a baba inkabb a tamogatasara lenne szukseged es nem a tamadasara.Meg nem erett az apa szerepre a parod.Az en parom nehez fizikai munkat vegez de kezdetekbe hanyszor ejszakazott velunk volt,hogy csak 4 orat aludt egesz ejjel.Volt,hogy fozott,mindig O vasarolt,furdette a babat,pelenkazta.
Most PARTNERNEK kene lennie a parodnak mert a babat EGYUTT vallaltatok.
Mindenkeppen ird meg,hogy mi lett veletek es irj privit ha tudok segiteni anya-otthon ugyben.
Tobbi anyukanak irnam,hogy ezzel a 69%-os valaszoloval ne foglalkozzatok.
Nincs gyereke,nem is akar mert utalja oket.Minket anyakat is utal mert szerinte felesleges a mi szerepunk.
Idorol-idore feltunik itt,hogy ocsaroljon mindenkit.Ne foglalkozzatok vele,nem eri meg!!!Nekem mar volt vele vitam de nem erdemes mert csak az jo amit o gondol.Nem lehet vele mit kezdeni.
De azert had irjak neki valamit:
Mivel latszik,hogy nem szultel es gyereked sincs ezert felvilagositanalak,hogy szules utan 6 hetig nem ajanljak a szexet.Csak ugy mondom mert gondolom nalad a "torodes" ezt takarja valamint amig nem tudod milyen az amikor van egy 3 hetes gyermeked addig ne irj ilyen ostobasagokat.
Majd ha tul vagy rajta akkor varjuk a beszamolodat.
Az utolso keresem pedig az lenne,hogy egy ilyen nehez helyzetbe levo anyukat ne mereszelj meg szidni meg bantani es ne valaszolj ha nem tudsz erdemben valaszt irni.Mert te segitseg helyett csak szitkozodtal meg eszt osztottal.
Ezeket nem en kerem hanem MINDENKI aki ismeri aljas iromanyaidat.
11 honapos kisfiu anyukaja
Pont ezaz!!!! Nem egy évvel később, hanem már előbb.....még ha a terhesség alatt is, úgy gondolom, hogy könnyebben tudott volna a kérdező is "váltani", mint egy három hetes gyerekkel.....és akkor is, ha a kérdező IS hibás ebben, akkor is itt a férfit minősíti ez a döntése, és ha eddig elhúzta akkor már bírhatta volna -hátha- helyrejön, mert néhány hét múlva már rá is lenne egy kis idő!!!!
Nekem nem kell a rossz példákat ecsetelni....anyám kétszer vált el, és a harmadik férjével él......én is sok mindent átéltem már.....
Tényleg bocs a kérdezőnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!