Hogy lehet ezt átvészelni? Más hogyan csinálta?
szedd össze magad!
a babádnak egyáltalán nem kell ellennie az ágyon! az ágy alvásra való! teríts le egy nagy pokrócot a földre és tedd le! játszószőnyeg, játékok, cd tokokat elé tehetsz, akármit ami nem pici és nem veszélyes.
menj, kenj magadnak egy szelet kenyeret, feküdj le a babád mellé a földre, egyél és közben énekelj neki.
ezt a próbáltuk a sétát dolgot nem értem :S ugye minden nap kiviszed a friss levegőre? mert nagyon nagy szüksége van rá! ha egész nap csak ölben van a szobában, nem is csoda, hogy nem fárad le! sétáljatok nagyokat még akkor is ha sír, ha ébren van legyen a földön a pocakján, alakíts ki napirendet amit tartasz. pár héten belül megszokja és kialakul az alvási rend!
Köszönöm szépen a választ! Természetesen minden nap járunk friss levegőre, kertes házban lakunk, ezért ha épp nem tudok elmenni vele sétálni, mert nem érzem jól magam, a levegőre akkor is ki tudom vinni. Így én is biztonságban érzem magam, mert végülis itthon vagyunk, és ha baj van, akkor nem valahol az utcán esem össze.
És persze vannak dolgok, amikkel elvan a pici, általában olyanokkal, amik zörögnek, csörögnek. De egy-két perc, és nem érdekli. :( Próbáltam énekelni, susogni neki, hát különösebben az sem hatotta meg.
Hasfájásra mindent kúraszerűen alkalmaztam, és nem vártam csodát már aznap. Most kaptunk egy homeopátiás szert, ebben van minden reményem...
Köszönöm szépen nektek is a választ! Kamillateát a védőnő tanácsára próbáltam, azt mondta, hogy pár korty megnyugtatja a pociját. Ezek szerint mégsem? :/
A kajarendelés már nekem is eszembe jutott, de nem hoznak házhoz itt a környéken, néztem több "országos" kiszállítócég étlapját is, hát azokat sajnos nem engedhetem meg magamnak. :(
azt érzem türelmetlen vagy :(
persze, ez természetes, hogy csak pár percig érdekli valami, ezért ülsz mellette, hogy adogasd a játékokat, míg meg nem unja, közben énekelj neki. ezt így akár 1-1,5 órán kerezstül! :)
a séta azért is jó mert rázza a babakocsi, amitől megnyugszik. próbáld meg a pocakjára tenni a kocsiban. ha nem is mentek ki, menjetek körbe-körbe a kertben.
de nagyon fontos lenne, hogy kimenjetek mert be fogsz kattanni ha nem vagy emberek között!
nincs a közeletekben játszótér? ha tele a pocak, sétáljatok el, ülj le egy padra, meglátod majd odaül melléd egy anyuka és jót beszélgettek! én babaám ennyi idősen hatalmasokat aludt gyerekzsivajban :)
Van rezgős pihenőszéked?Mert ha nincs nyomás a vaterára vagy valahova,és szerezz be egyet(nekünk jungeles fisher priceos van) Megváltás!!!!
Nagyon rosszul csinálod,már neharagudj,azért ájulásig nem kéne éhezned egy 3 hónapos gyerek mellett.Nem hiszem el hogy nem tudsz mellette bekapni egy szelet kenyeret,összedobni egy tésztát,vagy mittudomén.Nekem is most olyan napjaim voltak hogy alig volt időm enni,de mindez azért mert a két évesem nem tűri meg ha ülök az asztalnál és enni próbálok,mert huz von,hisztizik,és mindamellett még ott van a 8 hónaposom is.De rájöttem hogy ennem kell,mert különben estére nagyon ingerlékeny leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!