Hogy lehet ezt átvészelni? Más hogyan csinálta?
hát, csajszi, ha minden kötél szakad, letenném a földre és hagynám, hadd sírjon, míg bepakolok egy adagot a mosógépbe. Nem lesz semmi baja tőle.
MEgjegyzem, sosem hagytam sírni a gyermekem, de nem is mutatta semmi jelét annak, hogy el lenne kapatva. Muszáj volt megszokja, hogy nem tudom felvenni, császáros voltam, nem is bírtam sokáig tartani a kezemben. De az sem megoldás, hogy minden, abszolut minden igényedet alárendeled egy kis sírós popónak:)
Előttem nagyon jókat írtak, egy 3 hónapos még nem veszi ki a kezedből a kaját, ha leülsz vele mellé. Nyugodtan tudsz mellette enni. Indítsd be neki a mosógépet, ha forog, azt is szeretik nézni. Természetes, hogy 2-3 percnél tovább semmi sem köti le a figyelmét. Az istenért, csak 3 hónapos! Egy 3 évesnek kell figyelnie 15-20 percig folyamatosan.
Türelmetlen vagy és kicsúszott a kezedből az irányítás. Semmi baj, egyetlen anyuka sem születik úgy, hogy mindent tud. Tedd egy kicsit magadat a gyerek elé, semmi baja nem lesz tőle. Előbb te egyél, utána adj neki enni. Ha sír, akkor is el kell mosogatni. Reggeliben csináld meg a napi dolgokat (főzés, mosás, takarítás), utána egész délután tuds zvele foglalkozni, ráadásul du. amúgy is nyűgösebb vagy te is, legalább nem a házi dolgokkal kell foglalkozz.
Nekem is 3 hónapos a babám, s voltak olyan időszakok, hogy egész nap sírt, s én meg időhöz vagyok kötve, mivel após elég gyakran itthon van, s külön kaján vagyunk. Fél napokat van a konyhában, ne nézi, hogy baba mellett nekem kevés idő jut mindenre. Az első 2 hónap volt nehezebb, mert 3 óránként evett, s másfél órákat. Ha após a konyhában volt, nem tudtam a dolgom csinálni, ha itthon van, addig míg nem megy munkába, semmit nem tudok csinálni, mert cipőben járkál a ház minden részén, s a felmosott helyiségeket is összejárkálja. Mindenre akkor van időm míg dolgozik. Mégis megoldottam az evést.
Ha szoptatsz, a mogyorót nekünk a védőnő nem ajánlotta, mert allergiás lehet a későbbiekben, s az olajos magvaktól hasfájós is lehet.
vegyél egy babahintát, vagy rezgős pihiszéket, nálunk is jókat aludt benne a fiam.
és tedd a földre és szoktasd az egyedüli játékhoz is, hogy tanuljon meg ellenni egy kicsit egyedül, mert különben még 5évesen sem lesz el egy játékkal sem 2percnél tovább. Szerintem jó módszer, amit fentebb írtak, hogy először 5perc... stb.
Persze először is bizonyosodj meg róla, hogy nincs semmi baja- mármint nem éhes, tiszta a pelenka, nem fáj semmije.
Hasfájás ellen: egy-egy szert minimum 5-6 napig használj- ha nem hat, akkor a másikat próbálni. Ki kell tapasztalni.
és masszírozd sokat a pocakját. Hanyattfekvés, és a kis térdeit nyomogasd fel a kis pocakjához, gyengéden- a saját kis comikáji fogják a pocakját masszírozni így, illetve kézzel is masszírozd, bal oldalról kezdve, ott gyűlik össze a levegő leginkább. És a franciaágyon hanyattfekteted és forgatod egyszer jobbra, egyszer balra. Napi 5-6x étkezések előtt 4-5 percet minimum maszírozgasd, nagyon jót tesz neki. A kis beleit átmozgatod,hálás lesz érte.
Szia,próbálj megnyugodni, mert érzi a stresszt ami belőled árad. Normális dolog, hogy az ember az első babánál minden apró nyikkanásra oda szalad. Nekem se tudott elaludni az első lányom és az egyik boltba azt mondtál kezdjek el porszívózni a lakásban. Azt hittem nem ok. a nő. Legközelebb amikor el voltam keseredve elkezdtem takarítani és láss csudát 5 percen belül édesen aludt.Ilyen még a hajszárító. A 4. lányomnál az jött be. Van még a fenék egyenletes ritmusos ütögetése, ez a 3. lánynál volt jó.
A másik. A hasfájást az is okozhatja, hogy az a kevés amit megeszel túl sok tejfehérjét tartalmaz .Ha írsz ide dietetikus@kicsivagyok.hu részletesebben arról, hogy mit eszel , megpróbálom átnézni, hogy mi okozhatja a pocakfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!