Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt átvészelni?...

Hogy lehet ezt átvészelni? Más hogyan csinálta?

Figyelt kérdés
3 hónapos múlt a kislányom, és egyszerűen nincs egy percnyi időm sem, semmire! Napközben nem nagyon alszik, de ha véletlenül sikerül elaltatnom, pár perc, és ébren van. Az csak egy dolog, hogy a háztartásra nem jut időm, de már 20 kilóval könnyebb vagyok, mint a teherbeesés előtt, mert enni sem tudok. A babám nincs el a kiságyban, de a nagyban se, csak kézben. Próbáltam hordozókendőt, de üvöltött benne. Próbáltam, hogy elmegyünk sétálni, de nálunk ez se jött be. :( A babakocsiban is üvölt. Szegénykém hasfájós is, most már az ínye is duzzadt, mindig tömi az öklét a szájába. Próbáltam már a hasfájásra kamillateát, espumisan cseppet, infacolt, most Gripe Water van itthon, ez néha segít. A férjem minden nap estig dolgozik, a családom több száz kilóméterre, az ismerőseimnek meg szintén pici gyerekeik vannak, így senkire nem számíthatok. Teljesen kétségbe vagyok esve, fáj mindenem, és szédelgek az éhségtől. Volt más is így?
2011. máj. 7. 13:10
1 2 3
 21/23 kicsiszolo ***** válasza:
Szia, most láttam, hogy írtad földimogyin élsz. Az egyik legnagyobb allergén. Amennyiben szoptatsz sürgősen felejtsd el, mert sajnos simán okozhat a picinél hasfájást.
2011. máj. 8. 00:33
 22/23 anonim válasza:
Mi van az anyatejjel? szoptatsz? Mert ha szoptatsz, akkor amit te eszel,nem eszel, az kihat a gyerekedre is. Fájhat a hasa a tápszertől is!
2011. máj. 8. 07:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Megértelek nagyon! Mondjuk az enyém most 3 hetes, és 2 gyerkőc. Sajnos betegnek született ezért folyton járunk kezelésekre, és amellett folyton sír. A nagyobbat is el kell látni, szerencsére vele nincs annyi gond. Én sem vagyok türelmes típus, de most a szokottnál nagyobb türelemre van szükségem, és ha a kisbabámra gondolok, akkor ezt meg is kapom!Nekem sincs időm sokmindenre, egyeüdl nevelem őket, néha átjön anyukám, ő segít takarítani, vagy amíg ledőlök egy picit, ő babázik. Nagyon nehéz megoldani, de ez van, fáj is a szívem, mert annyira sajnálom, közben meg hiszek benne nagyon hogy meggyógyul. Kitartást!
2011. jún. 8. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!