Miért csinálta ezt? Nagyon megijedtem.
Gondolom, megijedt szegény... Mennyi idős?
Szegény ti :( Miket próbáltatok ki a baba megnyugtatására?
Tudom, hogy nem erre irányult a kérdés, csak szeretnék segíteni. Eleget eszik? Nem refluxos, bukós? Ha kézben van, akkor is sír?
Azt nem tudom, hogy mitől lehet, de megpróbálok még ötleteket adni. Ha már ezeket próbáltátok, akkor bocsi. Nagyon nehéz lehet.
Szóval az ötleteim:
- ruházata megfelelő? Nem túl meleg, nem-e fázik? A tarkóján tudod ellenőrizni, mert pl. a keze hiába jéghideg, az nem a fázás miatt van.
- ha szoptatod, akkor az evésedet végiggondolni, hogy nem-e eszel olyat, amitől fájhat a pocija? Esetleg sok kávé?
- van amelyik baba azt szereti, ha jól be van bugyolálva, mert biztonságot ad neki, pl. pólyába, van amelyiket kifejezetten zavarja, hogy nem tud a kezével-lábával kalimpálni
- hordozókendőben magadra kötni?
- hintáztatni? Az Adamo hintát sokan ajánlják, mert hasonlóan ringatja a babát, mint amikor a pocakban volt, megnyugtatja. Lehet venni utánzatot is kb. 8.000,- Ft.
- valami nyugtató zene?
Egyébként szerintem lehet, hogy már alapból az a baj, hogy te is feszült vagy. Próbálj meg venni egy nagy levegőt és megnyugodni. A kisbabáknak nagyon érzékenyek a szenzoraik és ha érzi rajtad a feszültséget, akkor ő is idegesebb lesz. Tudom, hogy nehéz, de amíg te nem vagy nyugodt, addig tőle se várd el. :)
Kitartást és nagyon szurkolok, hogy megtaláljátok a közös ütemet! :)
Első körben mindenképpen magnéziumot szedj! Lehet kapni ampullás változatot, vízbe kell keverni, egy ampulla kb. annyi, mintha napi 3-szor vennéd be a tablettát, és árban is olcsóbb. Nekem patikus ajánlotta és nekem használt is.
A gyerkőcnek használ a chamomilla? Mert lehet, hogy meg kéne próbálni mást is. Talán mondjuk a Dologelt, ez is homeos, csak kenőcs, amit közvetlenül az ínyére kell kenni. A Dentinox erősebb, abban lidokain van, ezért korlátozottan lehet használni.
Kérd meg a párod, hogy segítsen kicsit. Vigyázzon egy picit a gyerkőcre, te meg ülj be egy kád forró vízbe, esetleg aromás fürdőolajjal és relaxálj fél órát! :) Szerintem jót tenne. Vagy masszíroztasd meg a hátad a pároddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!