Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt?! Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?! Nagyon megijedtem :S Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársammal és pár haverunkkal mentünk el a patakhoz hülyülni. Estig ott voltunk, aztán az osztálytársammal (most Ádámnak hívnám) indultunk haza, mert 1 utcában lakunk. Amikor már nem láttuk a többieket, és egy ház mellett mentünk el, mondott valami vicceset, én meg röhögni kezdtem. Erre nekinyomott a falnak, megcsókolt, és zihálni kezdett, próbálta kigombolni a nadrágom. Nagy nehezen ellöktem magamtól és elfutottam, de nem jött utánam. Hazaérve még mindig féltem, és vagy fél óráig álltam az ablaknál, mert erre szokott hazamenni, de nem láttam. Ez 2 napja volt, azóta ki se léptem a házból (kivéve amikor a suliba mentünk anyával könyveket venni) mert nagyon félek :S

Mit csináljak? Így nem tudok egy osztályba lenni vele! Annyira félek!

2009. aug. 27. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy, vagy lány? De mindkét esetben beszélj a szüleiddel. Apád helyébe elkapnám a kisp...csfejt és megdádáznám kissé.
2009. aug. 27. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Amúgy szólj apukádnak, ő majd kiveri belőle az életet, izé, elbeszélget vele!
2009. aug. 27. 15:40
 3/12 A kérdező kommentje:
15, lány, most megyek másodikba[középsuli]. Hát igen szólok, csak apum építkezésen dolgozik, és pont most pár napig nem lesz itt:S köszi a válaszokat!
2009. aug. 27. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
szerintem suliba nem áll rád,de én a te helyedbe beoltanám az osztály előtt h milyen egy pedo de a csókot nem mondanám :) vagy ha van nagy tesód azt állítsd rá :) de az előttem szólónak is igazat adok szólj apudnak :) 14/L
2009. aug. 27. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szólj egy idősebb ismerősödnek, rokonnak. De lefogadom ha ilyen para a helyzet Apud azonnal repül és intézkedik, akármilyen dolga van. 22/f
2009. aug. 27. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:

hát suliba biztos nem, de akkor is rossz lesz... ha egyedül megyek haza, és elkezd követni? tiszta paranoiás lettem mostanra :/

sajna nagytesóm nincs, egyke vagyok :S

hát igen majd apunak mondom, de nem akarom most idegesíteni, az ország másik végében van...

köszi nektek is

2009. aug. 27. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem is meséld el annyi osztálytársnak,ahánynak csak tudod. és anyukáddal is beszélned kéne! 16.23nak: az nem "pedo"..a pedofília teljesen más,nézz utána.
2009. aug. 27. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Javasolnám, hogy vegyél önvédelmi leckéket.

Amikor hatodikban elmentem karatézni volt ott sok lány, tehát az, hogy lány vagy nem zárja ki a küzdősportot, Egyszerűen ne járj versenyekre, csak "hobby" szinten űzd. Hosszú távú hasznod is lenne belőle, hisz később könnyebben meg tudnád védeni magad egy ilyen szituációban.

[bár most szerencséd volt és el tudtál futni]

Addig meg amíg nem tudod megvédeni magad mászkálj csapatokban több barátnővel.

[édesapád, testvért, esetleg olyan fiú barátot akiben nagyon megbízol[de télleg legalább 120%-ig bízol] én is javasolnám a srác lerendezésére]

16/F

2009. aug. 29. 02:15
 9/12 anonim ***** válasza:

az előző vagyok:

javasolnám a térded használatát ilyen esetekben, hisz azt gyakorlatilag lehetetlen "lefogni" leszorítani.

Azt, hogy hova célozz azt hiszem sejted, és hidd el, NAGYON hatékony hely :D

2009. aug. 29. 02:17
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! már megoldódott a probléma:D
2009. szept. 5. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!