Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?! Nagyon megijedtem :S Bővebben lentebb.
Az egyik osztálytársammal és pár haverunkkal mentünk el a patakhoz hülyülni. Estig ott voltunk, aztán az osztálytársammal (most Ádámnak hívnám) indultunk haza, mert 1 utcában lakunk. Amikor már nem láttuk a többieket, és egy ház mellett mentünk el, mondott valami vicceset, én meg röhögni kezdtem. Erre nekinyomott a falnak, megcsókolt, és zihálni kezdett, próbálta kigombolni a nadrágom. Nagy nehezen ellöktem magamtól és elfutottam, de nem jött utánam. Hazaérve még mindig féltem, és vagy fél óráig álltam az ablaknál, mert erre szokott hazamenni, de nem láttam. Ez 2 napja volt, azóta ki se léptem a házból (kivéve amikor a suliba mentünk anyával könyveket venni) mert nagyon félek :S
Mit csináljak? Így nem tudok egy osztályba lenni vele! Annyira félek!
hát suliba biztos nem, de akkor is rossz lesz... ha egyedül megyek haza, és elkezd követni? tiszta paranoiás lettem mostanra :/
sajna nagytesóm nincs, egyke vagyok :S
hát igen majd apunak mondom, de nem akarom most idegesíteni, az ország másik végében van...
köszi nektek is
Javasolnám, hogy vegyél önvédelmi leckéket.
Amikor hatodikban elmentem karatézni volt ott sok lány, tehát az, hogy lány vagy nem zárja ki a küzdősportot, Egyszerűen ne járj versenyekre, csak "hobby" szinten űzd. Hosszú távú hasznod is lenne belőle, hisz később könnyebben meg tudnád védeni magad egy ilyen szituációban.
[bár most szerencséd volt és el tudtál futni]
Addig meg amíg nem tudod megvédeni magad mászkálj csapatokban több barátnővel.
[édesapád, testvért, esetleg olyan fiú barátot akiben nagyon megbízol[de télleg legalább 120%-ig bízol] én is javasolnám a srác lerendezésére]
16/F
az előző vagyok:
javasolnám a térded használatát ilyen esetekben, hisz azt gyakorlatilag lehetetlen "lefogni" leszorítani.
Azt, hogy hova célozz azt hiszem sejted, és hidd el, NAGYON hatékony hely :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!