Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?! Nagyon megijedtem :S Bővebben lentebb.
Az egyik osztálytársammal és pár haverunkkal mentünk el a patakhoz hülyülni. Estig ott voltunk, aztán az osztálytársammal (most Ádámnak hívnám) indultunk haza, mert 1 utcában lakunk. Amikor már nem láttuk a többieket, és egy ház mellett mentünk el, mondott valami vicceset, én meg röhögni kezdtem. Erre nekinyomott a falnak, megcsókolt, és zihálni kezdett, próbálta kigombolni a nadrágom. Nagy nehezen ellöktem magamtól és elfutottam, de nem jött utánam. Hazaérve még mindig féltem, és vagy fél óráig álltam az ablaknál, mert erre szokott hazamenni, de nem láttam. Ez 2 napja volt, azóta ki se léptem a házból (kivéve amikor a suliba mentünk anyával könyveket venni) mert nagyon félek :S
Mit csináljak? Így nem tudok egy osztályba lenni vele! Annyira félek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!