Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy lehet átvészelni? Elhagyott a párom a 3 hetes babánkal.

Figyelt kérdés
azt mondta azért mert mióta hazjöttünk a picivel a kórházból én csak a babával törődtem,vele nem.és ezen nem tud túllépni.nem tudjuk megbeszélni mert nem akarja.elkeseredésemben írtam neki levelet,amiben leírtam őszintén az érzéseimet,de nem érdekelte.azt mondta úgy érzi nem szeret.de tudom h ez nem igaz,mert akkor nem fájna neki az h nem törődtem vele,és nem szenvedne szemmel láthatóan.napok óta nem eszik ő sem.sajnos én sem eszem rendesen 3 napja,folyaamatosan csak sírok és már megy a hasam a gyomoridegtől.és sajnos nincs is hová mennem a picivel.a közös albérletünkebn én nem tudnék egyedül maradni a picivel mert nem bírnám anyagilag.azt mondta egyedül akar lenni.kérem azok írjanak akik voltak ilyen helyzetben h mi lett a vége,egyedül maradtak vagy meg tudták idővel oldani.mindenki válaszát szivesen fogadom.
2010. jún. 8. 13:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
Sőt semmilyen soviszta nem vagyok, egyszerűen csak az igazságot próbálom nézni. Ellenben veletek akik ahogy megláttok egy mondtam anyuka, vagy baba szót rögtön mint a tigris ugrotok, és ha ez a pár szó ott van akkor csinálhat az illető bármit, ő szent akkor is. Ez a különbség köztünk.
2010. jún. 8. 16:34
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
*mondatban
2010. jún. 8. 16:34
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

Igen, sokan "elrontjuk" de nem azzal hogy az első hetekben nem szentelünk elég figyelmet a párunknak, hanem azzal rontottuk el, hogya baba előtt túlságosan is sokat foglalkoztunk velük! Túlzottan kiszolgáltuk, körbeugráltuk a párjainkat, a tenyerünkön hordoztuk, magunk elé helyeztük! Biztosan sokan vagyunk így! Én is így jártam. Aztán nem véletlen hogy párom kiakadt amikor hirtelen háttérbe került. Már nem voltam ott hogy utána pakoljak és utána vigyek mindent, hogy kiszolgáljam! De ő elvárta volna, hogy a pár napos csecsemőt ott hagyjam, ne adj isten a szoptatást is félbehagyjam mert ő éhes...!! Na ezt már nem!! A férfinak is köze van a gyerekhez és ha a nő bevállalta a férfi is! bevállalta hogy már nem egyedül "anyuci kedvence"!Hogy ő a felnőtt és legyen is az tudja már kiszolgálni magát és egy kicsit elgondolkodni a dolgokon! Szabad fél óra...? Mikor valamikor éjfél után, amikor végre elalszik a gyerek?!

VAN NEKED GYEREKED TE ESZETLEN???! És férjed is?! És elláttad 24 órában a babát? Gondolom neked nem volt se hasfájós sem sírós, nyűgös baba. Gratulálok hogy olyan szerencsés voltál, hogy egy újszülött mellett maradt időd az önző férjedre....

2010. jún. 8. 16:42
 14/35 anonim ***** válasza:
22%
Ó milyen önző a férj hogy ő is szeretne valamit. Mondd csak ha a gyereked egy érzelmek nélküli lény lenne aki semmit nem ad vissza abból amit érte teszel akkor is ugyanolyan gondosan ápolnád? Neked könnyű, mert van aki szeressen, fogllakozzon veled és hálás legyen de a férfival ki foglalkozik olyankor? Neki kötelessége addig törődés nélkül élni, míg te úszol egy kis lény szeretetében? És nem arról beszélek hogy ágyba vigyék neki a kaját. Nem is tudom ilyen módon miért kell elkényeztetni valakit... Ki az a hülye aki gyerekként kezel egy férfit amíg nincs neki igazi? Inkább te vagy az önző hogy sajnálod tőle. A gyereknek ott vagy egész nap, nem hal bele ha 24 óra helyett csak 23-at foglalkozol vele! Nem tudom miért önző dolog hogy neki is vannak lelki szükségletei.
2010. jún. 8. 16:52
 15/35 anonim ***** válasza:
67%
Ki mondta hogy sajnálok tőle bármit is?! Van vacsora, tiszta vasalt ruha, gondoskodunk róluk, csak kevésbé vannak a központba. Ilyenkor csak azt hiányolják a férfiak, hogy amikor hazajönnek nem ugrálják őket körbe, nem csak róluk szól a világ. Hogy nem az az elsődleges téma, hogy milyen napjuk volt hanem hogy a picivel mi van. De ez egy ÁTMENETI ÁLLAPOT! ha valaki ezt nem képes épp ésszel felfogni azt csak sajnálni tudom. és Te mint "nő" elég érdekesen gondolkodsz.... de itt le is zártam a vitát, mert hülyékkel nem vitatkozom
2010. jún. 8. 17:01
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a hülye ha előtte körülugráltad a férjed. Aközött meg az alapvető törődés között van különbség.
2010. jún. 8. 17:11
 17/35 anonim ***** válasza:
47%
:)
2010. jún. 8. 17:57
 18/35 anonim ***** válasza:
30%
antinő..... gondolom te az a lusta fajta vagy aki elvárja hogy a pasik kiszolgálják... gyereked sincs feltételezem.... de ha van azt is bébiszitterre vagy nagyszülőkre bíztad hogy apucinak kedvére tegyél....
2010. jún. 8. 18:00
 19/35 anonim ***** válasza:
22%
Engem senkinek nem kell kiszolgálni. Szeretek otthon rendezkedni de senkit nem fogok kiszolgálni mint egy kisbabát. Mosok főzök takarítok, de tegye meg ugyanezt a másik is ha én nem érek rá. Nem teszek apuci kedvére, az én kedvemre való hogy ő az első de nem ágybakajár vivős, s*ggnyalós formában. A szümeim dolgoznak mint tisztességes emberek, nagyszüleim meg nincsenek sajnos. És igen, bocs de nekem a párom a legfontosabb az életben. És nagyon nem értek egyet a mai divattal ahol a gyerek a kis szerelme az anyucinak. Az a természetes, hogy van anya+apa és a gyerekek. Az biztonságot ad a gyereknek ha tudja hogy a szülei szeretik egymást, nem rá támaszkodnak és van aki megmondja mi a helyes és mit kell csinálni, így ők nyugodtan lehetnek gyerekek ameddig kell és nem kell megfelelni mint az olyan gyerekeknek akiket kis csodának stb-nek tartanak. Hanem lehetnek igazi gondtalan gyerekek.
2010. jún. 8. 18:07
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálom a kérdezőt! Nem tudom a megoldást, nem tudok segíteni, tanácsot adni. Elnézésedet kérem, de nem tudom "szó" nélkül hagyni az előttem írtakat...

DÖBBENETES......SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY EGY NŐ ÍRJA EZEKET A SOROKAT, MÍG AZT NEM ÍRTA, HOGY Ő NEM FÉRFI.....HHHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

(az viszont nem derült ki számomra, hogy van-e gyereke, mert ha van, akkor még döbbenetesebb számomra amit írt, ha még nincs, akkor el tudom képzelni, hogy másképp gondolkodik....!?)

2010. jún. 8. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!