Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek meddig illik egy...

Szerintetek meddig illik egy babával otthon maradni? Nem programozni?

Figyelt kérdés
20on éves lány vagyok, áprilisban lesz egy éves a kislányom. A legjobb barátnőmmel majdnem egyszerre szültünk, ő egy hónappal korábban. Eddig mindent együtt csináltunk, de mostanra eléggé eltávolodtunk egymástól. Tavaly 1 hónappal a szülésem után, ők elmentek horgászni, akkor még nem hívott magával, természetesen nem is mentem volna, de már azt se értem, hogy egy 8 hetes babával miért kell kimenni egy tóhoz, a hidegbe. Az ő vőlegénye imád horgászni és amíg a barátnőm terhes volt nem jártak el, ezért azzal magyarázzák, hogy már nagyon várták, hogy kimozdulhassanak és, ha a kertben lettek volna az se lenne más. Na igen, de ezután minden hónapban elmentek egyszer horgászni, mikor meg már jobb idő volt, akkor többször is és mikor nyár lett, akkor a Balatontra is lementek a 4 hónapos babájukkal, sőt, a Velencei tónál is van egy úgymond kis nyaralójuk, ahová eddig együtt mentünk a barátokkal iszogatni, sütögetni, ők oda is elmentek többször is a nyáron. Nem gondolom, hogy a barátnőm berúgott, meg hajnalig kimaradozott, de szerintem akkor se ez a megfelelő program egy csecsemőnek. Akármi történhet. Télen minden normális volt, babás programokat csináltunk, de nem sokára tavasz lesz és már most beszélnek a horgászatról. Szeptemberben nyaralni is akarnak menni, mert akkor olcsóbb és a gyerekeink majdnem másfél évesek lesznek, de én nem nagyon akarok. Szerintetek kinek van igaza? Nem vagyok irigy, mielőtt azt írnátok, én is elmehetnék velük az összes programra, ha akarnék, csak nem akarok és nem értem, hogy ő miért.
2018. jan. 26. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

Mennyivel szimpatikusabb lett volna ha a szapulás helyett leírod,hogy:

-egyedül maradtál, így sokat unatkozol

-barátnőd olyan programokra jár ahova te nem szívesen mész (undorodsz a halaktól, bogaraktól)

- szeretnél kimozdulni, csajos programokat de barátnőd nem szereti a plázákat

És a végén megkérdezed, hova tudnátok elmenni együtt ami nem pláza, de nem is horgászás a pasikkal (esetleg odabiggyeszted a végére, hogy most nem szeretnél férfi társaságban lenni). Hidd el millió alternatívát ajánlottak volna itt, hogy mit tegyél, hova hívd el... De csak annyit írtál, hogy ők hova járnak és milyen rossz anya a barátnőd.

2018. jan. 26. 13:44
 52/66 anonim ***** válasza:
90%
Erre en is kivancsi vagyok. Ha fiad lenne, akkor mashogy lenne?
2018. jan. 26. 13:47
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2018. jan. 26. 14:18
 54/66 anonim ***** válasza:
75%
Na mivan, csak nem rajottel, hogy igazunk volt?
2018. jan. 26. 14:30
 55/66 A kérdező kommentje:
Maximum arra jöttem rá, hogy nem minden ember egyforma és ti mást tartotok klassz programnak, mint én. Ha fiam lenne akkor is nagyon szeretném, mivel nem ez a fontos, hanem, hogy egészséges legyen, de nem értem miért ne jöhetne velem a plázába. Attól, hogy fiú nem feltétlenül kell horgászni vinni. De megmondom őszintén örülök, hogy lányom van, mert csinos ruhácskákba öltöztethetem, ugyanúgy öltözhetünk fel, később majd megcsinálhatom a hosszú haját stb. És sokkal jobban tudok majd vele babázni, mert egy fiúval nem tudom, hogy mit lehet játszani, de biztosan feltalálnám magam, mert nem hiszem, hogy csak a dzsungelharc meg a koszos, mászós játékok tetszenek nekik. Lehet itt most a szemetekben én vagyok a hülye, de az élet nem így működik :)
2018. jan. 26. 16:11
 56/66 anonim ***** válasza:
96%

Az életben is te vagy a hül.e, neked nincs egy barátnőd sem és te kuksolsz othhon egyedül, besavanyodva. :)

Nem baj, várjad, hogy nőjjön a gyerek haja, majd legalább a frizurázással lefoglalod magad.

2018. jan. 26. 16:29
 57/66 anonim ***** válasza:
93%
De az mondjuk elég nagy pofára esés lesz, ha a gyerek le..rja majd a babákat és a kiskonyhát, helyette inkább autózni szeretne majd, vagy homokvárat építeni és a rózsaszín, habos-babos kisruhák helyett a fekete póló lesz a kedvence, tornacipővel. Akkor majd mit csinálsz, örökbeadod?
2018. jan. 26. 16:58
 58/66 A kérdező kommentje:
Haha, ez jó, lehet te vagy a barátnőm, mert ő is mindig ezt mondja. Mondjuk nem ilyen stílusban, mert mi nem beszélünk így egymással, de ő is mindig ezzel jön, hogy a lehet a kislányom majd fogdosni akarja a csupasz halakat, vagy ha azt nem, akkor koszolni akar majd, sarazni, meg homokvárat építeni. Hát tudod mit, akkor majd legalább ellesznek egymással, nem tudok erre mit mondani. Én a gyerekemet szeretném igényesebb programokhoz szoktatni, ezért is nem akarom ebbe a fiús társaságba vinni, hogy ne ezt lássa, de nem fogom tiltani ezektől, ha neki tényleg ez fog tetszeni, ennyi
2018. jan. 26. 17:07
 59/66 anonim ***** válasza:
94%

Huhhh...hat kerdezo,ha az en baratnom lennel....de szerencsere neeem.

Vidd csak a lanyod plazazni,foleg most,most dupla annyit menjetek.nagyobb esellyel kapja el a hanyos fosost,influenzat aztan lesz egy uj kendvenc programod....a korhazban uldogelni az agya mellett.

3 fiam van,a pici most lesz 2 eves de meg a mai napig nem szivesen viszem plazaba.egyreszt unja,hisztizik,nem tudok nyugodtan nezelodni.masreszt a sok igenytelen ember...pfuuuj...

Ha lanyaim lennenek akkor sem vinem oket.

Ezerszer inkabb topart,erdo,ret=friss leveo,napsutes mint plaza a fulledt melegevel...levegotlen.

Szerintem teglazd be a szobad falat aztan ulj a sarokban magadban...

Pont az ilyen noktol van herotom mint te...huzzak maguk utan a gyerekuket a plazaban,ott etetik,pelenkazzak(ez mar eleve undorito),kesobb majd a burger king,meg kfc lesz az ebed minden nap,mert az ott van helyben.majd 3 evesen lenezi a lanyod azokat akik nem markas,csini uj ruhakban jarnak.mert csak a zara es tarsai a menok.rosszul lesz az oviban egy gilisztatol,ul majd a padon az udvaron mert koszos lesz a szepszoknyaja....ez aztan a gyerekkor...elore sajnalom szegenyt.

2018. jan. 26. 17:38
 60/66 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, hogyan lehet egy hobbi igénytelen. Na de mindegy, te biztosan igényesebb vagy, aki gyereket szült fiatalon, most meg a szüleinél csövezik, mert a nagy igényességre törekvés közben annyi pénzt nem tudott összeszedni, hogy legalább külön költözzön, ha már annyira nagylányosat akart játszani.
2018. jan. 26. 19:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!