Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek meddig illik egy...

Szerintetek meddig illik egy babával otthon maradni? Nem programozni?

Figyelt kérdés
20on éves lány vagyok, áprilisban lesz egy éves a kislányom. A legjobb barátnőmmel majdnem egyszerre szültünk, ő egy hónappal korábban. Eddig mindent együtt csináltunk, de mostanra eléggé eltávolodtunk egymástól. Tavaly 1 hónappal a szülésem után, ők elmentek horgászni, akkor még nem hívott magával, természetesen nem is mentem volna, de már azt se értem, hogy egy 8 hetes babával miért kell kimenni egy tóhoz, a hidegbe. Az ő vőlegénye imád horgászni és amíg a barátnőm terhes volt nem jártak el, ezért azzal magyarázzák, hogy már nagyon várták, hogy kimozdulhassanak és, ha a kertben lettek volna az se lenne más. Na igen, de ezután minden hónapban elmentek egyszer horgászni, mikor meg már jobb idő volt, akkor többször is és mikor nyár lett, akkor a Balatontra is lementek a 4 hónapos babájukkal, sőt, a Velencei tónál is van egy úgymond kis nyaralójuk, ahová eddig együtt mentünk a barátokkal iszogatni, sütögetni, ők oda is elmentek többször is a nyáron. Nem gondolom, hogy a barátnőm berúgott, meg hajnalig kimaradozott, de szerintem akkor se ez a megfelelő program egy csecsemőnek. Akármi történhet. Télen minden normális volt, babás programokat csináltunk, de nem sokára tavasz lesz és már most beszélnek a horgászatról. Szeptemberben nyaralni is akarnak menni, mert akkor olcsóbb és a gyerekeink majdnem másfél évesek lesznek, de én nem nagyon akarok. Szerintetek kinek van igaza? Nem vagyok irigy, mielőtt azt írnátok, én is elmehetnék velük az összes programra, ha akarnék, csak nem akarok és nem értem, hogy ő miért.
2018. jan. 26. 10:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
89%

Egyedül? Miért párod nincs? Spermabankból van az anyag?

Egy csomó barátnőm szül, de ezért nem fogok, főleg, hogy nem is akarok.

Nem volt neked ez való.

2018. jan. 26. 11:58
 32/66 anonim ***** válasza:
91%
Ha tenyleg o a legjobb baratnod akkor talan vele kellene ezt megbeszelned es nem a gyakorin varni h hatha neked van igazad... amugy egy ember kivetelevel senki sem ert veled egyet. Nem kellene ezen elgondolkodnod?
2018. jan. 26. 11:59
 33/66 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet hogy a baratnodenk a fa*za tele van a hulyesegeddel es ezert kerul?
2018. jan. 26. 12:00
 34/66 anonim ***** válasza:
96%

Màr a kérdésed sem vàg egybe a hozzààllàsoddal. Azt kérdezed meddig illik otthon maradni, nem programozni. De neked nem az a bajod hogy kimozdul, hanem hogy nem veled, nem a neked megfelelő programokra megy. A tóparti bogarak csúszómàszók nem a lànyodat nem érdekelnék, hanem te szeretnél helyette plàzàzni. Meg sem próbàltad, hogy a gyerek hogy reagàlna.

A cukràszda, kàvézó nem program egy kicsinek, az neked program. A jàtszóhàz még talàn, de minek üljön a négy fal között, ha a friss levegőn is kiràndulhat.

Csinàlsz te programot a gyerek apjàval? Olyan programot amit ő is élvez? Nem szüntök meg nő és férfi lenni, csak azért mert anya és apa lettetek.

Àprilusban szülök, màr olyan babakocsit vàlasztottunk, ami befér a pici kocsiba, hogy ha kiràndulni megyünk, tudjuk vinni.

2018. jan. 26. 12:00
 35/66 anonim ***** válasza:
96%
Neked hol van a férjed? Miért nem csináltok 3-asban programokat? Ti vagytok a CSALÁD, nem a barátnőd és a kisfia. Foglalj le gyorsan egy nyaralást és menjetek el ti is hármasban. Hétvégén most meleg lesz (9-12 fok), menjetek el állatkertbe a kislánnyal. Fogadd el végre, hogy nem kamaszlány vagy, hanem egy anya!
2018. jan. 26. 12:01
 36/66 anonim ***** válasza:
83%
Most làtom, hogy apa nincs. Nem gondolod hogy a baràtnőd pont azért hív, hogy ne gubózz be? Hogy azzal tàmogatna hogy menjetek együtt nyaralni, kiràndulni. Ja hogy ha nem neked megfelelő programra invitàl, akkor màr szarban is hagyott. Neked minden csak akörül forog hogy neked jó legyen, te akarsz középpontban lenni.....
2018. jan. 26. 12:05
 37/66 anonim ***** válasza:
93%
Ez most provokativ kerdes vagy te vagy ennyire buta?
2018. jan. 26. 12:23
 38/66 A kérdező kommentje:
Nem akartam személyeskedős kérdésekre válaszolni, mert a válaszaimba is csak belekötnétek és már így is mindenki ugyanazt fújja, de nem hiszem el, hogy engem senki se ért meg, úgyhogy válaszolok. Nekem nincs férjem, megjegyzem a barátnőmnek sincs, de nem, nincs párom, már amikor terhes voltam is elköltözött tőlem (tőlünk, mert a szüleimmel lakom) párszor, de mikor a kislányunk 3 hónapos lett akkor végleg elhagyott, úgyhogy nincs velünk az apuka, tehát vele nem szoktam közös programokat csinálni, de korábban se nagyon tudtam. Hiába írjátok, nem kerül a barátnőm, mondhatni én kerülöm őt, mivel ő elhív engem ezekre a programokra és mondok neki nemet, nem értem ezen mit nem lehet megérteni. Ő lesz az aki egyedül fog maradni, barátnő nélkül és nem hiszem el, hogy nem fél ettől meg hogy jó neki az, ha innentől már csak a fiújával lehet, meg annak a haverjaival, meg a közös gyerekükkel. Én kivel barátkozzak? Lettek volna barátnőim akikkel csinálhatom ezeket a szerintem csajos dolgokat, de nekik nincsen gyerekük és nyilván nem akarnak a kislányomhoz alkalmazkodni, nem tudunk moziba menni, nem fognak miattam rohangálni ki, ha mondjuk sír a kicsi, vagy éhes, akármi. Ezért volt jó, hogy a legjobb barátnőmmel egyszerre lett gyerekünk. Az, hogy vele kellene megbeszélnem, most nem fogom neki mondani, hogy hogy tud a büdös halszagú barátjával lenni a szúnyogok között meg, hogy mit élvez abban, hogy ott gyártja a szendvicseket a fiúknak meg magának, miközben velem is lehetne valahol máshol, mert ennyire nem szeretném megbántani. Elmondtam már neki, hogy engem ezek a programok fárasztanak, untatnak, én nem szeretek úszni se nagyon, inkább napozni, stb. Amíg nem voltak gyerekeink addig se jártunk plázázni, mert ő nem olyan, vásárolni azt szeret, de előre tudja, hogy mit akar, nézelődni nem nézelődik maximum az én kedvemért és most már hallani se akar erről ő nem akarja a babáját egy központban tologatni. És szerintem teljesen jó a kérdésem mert igen is azt gondolom, hogy egy csecsemővel nem illik még fürdeni, horgászni, kirándulni. Mások se nézik jó szemmel, hogy az 5 hónapos babáját belelógatja a balatonba. Nem véletlenül vannak az anyukák OTTHON 3 évig. Engem nem erre tanítottak a szüleim. De hogyan értethetném meg magam olyanokkal akik szerint 9 fok az meleg és menjek az állatkertbe ahol minden állat alszik, meg szerintem a 9 hónapos babám azt se tudja mi az az állat
2018. jan. 26. 12:39
 39/66 anonim ***** válasza:
95%

Szóval gyerek kellett, mert bff-nek is lett, igaz neki van párja, te meg ráerőltetted az épp aktuális palidra.

Nem fog hívni, mert nem mész, te döntésed.

Te maradsz csak egyedül, neki van párja, aki fontosabb mint egy barátnő, gyereknek van apja, ami szintén fontosabb, mint egy barátnő, és te írtad, hogy nem kettesben mennek mindig, így vannak barátok is.

Manapság nem marad otthon mindenki 3 évig, vagy hogy anyagi megfontolásból, és vannak nők, akiket nem elégít ez ki három évre.

Én imádok télen is állatkertbe járni,majd 30 évesen, sétálgatunk, veszünk egy perecet, hidd el neked is jót tenne egy séta, de tudod mit maradjatok a lakásban amíg 25 fok nem lesz.

Összefoglalva én nagyon sajnállak, hogy nincs senkid, de te vállaltad be. Vagyis a gyereked, mert apja nincs, anyja meg nem viszi sehova, otthon ül majd vele három(+) évet, rátelepszik, a világot nem ismeri... szegény

2018. jan. 26. 12:44
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te vagy egy aktuális troll vagy,vagy egy rettentően sötét nőszemély.Remélem az előbbi.
2018. jan. 26. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!