Szerintetek meddig illik egy babával otthon maradni? Nem programozni?
Közöd? Mi történhet egy nyaralóban, ami otthon nem?
GOndolom nem egyedül hagyták a gyereket, és berúgva,, bedrogodva orgiáztak?!
Naná, hogy mennek ide-oda, tök normális.
Másfél évessel meg nyaralni is az.
Élik az életüket, táplálják a házasságot, élményt adnak a gyereknek, igaz nem emlékszik majd rá, de jót tesz neki, emberek között van.
Te meg otthon tespedsz, gondolom párod is unja már hogy éve nem voltatok sehol
Na kibújt a szög a zsákból...
Figyelj, adok egy ötletet.
Ha legközelebb mennek horgászni, menj el velük te is. Nem kell élvezni a horgászatot ahhoz, hogy legyen egy jó délutánod. A két pasi jól elvan a parton, ti meg a legjobb barátnőddel sétáltok, kávéztok termoszból / teáztok / a parton ülve kibeszélitek a mindent is. Viszitek a gyerekeket, őket is elviszitek sétálni.
Én ezt gyerek nélkül is tökre élvezném a barátaimmal😂 pedig én sem szeretem a horgászatot.
Illik?!
Szerintem a baràtnôdék csinàljàk jól.Csalàdi programokat szerveznek,jó levegőn vannak,együtt szórakoznak.
Én azt nem értem,te mi kivetnivalót làtsz ebben?!
szóval ha gyereked lesz, akkor csak a gyerekesekkel lóghatsz?
vagy az mi, hogy mi értelme van egy gyereknek?
gondolom akarták, de élni is szeretnek.
nagyon szegény a lelkivilágod.
azért néha kimentek a levegőre? bár most hideg van, gondolom nem
Kedves Kérdező!
Annak ellenére,hogy én itthon ülő anyuka vagyok(nincsenek barátaim,max munkatáraim,meg a férjemnek van egy barátja meg a felesége,szóval nem vagyunk nagy társasági emberek),a barátnőddel értek egyet.Nagyon rossz ezt elfogadni,de már nem te vagy neki a legfontosabb,hanem a családja,gyereke.
Alakíts ki saját szokásokat,járj új helyekre,csináld úgy ahogy neked jó, ahogy te elképzeled.
Kedves kérdező! Én inkább veled értek egyet, viszont én már negyven éves vagyok. A párom is. Szeret is horgászni, de mióta megvan a baba eszébe nem jutott se vele se nélküle menni
Mi jártunk együtt de nem volt olyan kényelmes számomra sem... Szúnyog, rovarok, szél (nyáron is)....
Szerintem még pár évig egyedül fog járni a párom....
A tél és az influenzás időszak miatt nagyon közösségbe se járunk.
Nyaralást pedig másfél évessel nem tervezek... a fiamat is 4 évesen vittem először.
Maradnak a városon belüli programok :-)
Ui. Most 10 hónapos
egy kisbabát mi a fene tenne boldoggá egy cukrászdában vagy kávézóban? Ez neked a nyugodtabb környezet, mint egy vízparti pihenés?
Sok az idegen, sok az inger, hangos, ijesztő. De plázázni vinni, vásárolgatni, na az komoly, csajos program. NEM babás, hanem csajos... de pfúj, a barátnőd meg inkább a fiús programot választja.
Mi értelme volt babát szülni? Szerinted az, hogy ne kelljen a korábbi haveri körrel együtt lógni tovább. Hát keress más kisbabás anyukát, aki naphosszat vásárolgatna és kávézgatna a babakocsit tologatva.
Veled komoly bajok vannak :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!