Szerintetek meddig illik egy babával otthon maradni? Nem programozni?
Akkor járj el babás programokra külön.Ők teszik jól,hiszen attól h van egy baba még nem áll meg az élet!ugyanúgy lehet bármit csinálni gyerekkel is mint előtte mikor még nem volt.
Ja meg ne mond már nekem h jobb levegő van egy plázában mint a tóparton!:D
Ők nem savanyodtak be és náluk nem a gyerek körül forog a világ ami nem is baj!szegény gyereked :(
"ő elhív engem ezekre a programokra és mondok neki nemet"
-akkor ő akarja a barátságot veled, te viszont nem.
"nem tudunk moziba menni, nem fognak miattam rohangálni ki, ha mondjuk sír a kicsi, vagy éhes, akármi"
-a te gyerekedhez akkor sem rohangálnának, ha nekik lenne saját.
" miközben velem is lehetne valahol máshol"
-megint csak TE! A barátnődnek van családja, van élete. neked nincs.
"ő nem akarja a babáját egy központban tologatni"
-milyen igaza van! hiszen van lehetősége kivinni a jó levegőre, természetbe.
"Mások se nézik jó szemmel, hogy az 5 hónapos babáját belelógatja a balatonba"
-ki nem nézi még jó szemmel? természetes vízbe miért is ne lehetne? Képzeld, az enyém ennyi idősen a Dunába lett "belelőgatva"
"Nem véletlenül vannak az anyukák OTTHON 3 évig"
-Azért vannak otthon 3 évig, mert a magyar ellátás ezt lehetővé teszi. Van, ahol ez csak 6 hét. Bár ott nyilván lehet levegőre vinni a gyerekeket 1 éves koruk előtt is.
"szerintem a 9 hónapos babám azt se tudja mi az az állat"
-ez azért elég nagy baj...
Nyilvan egy gyereknek sokkal jobb a zajos büdös plázaban mint a friss levegőn.
Tuti unatkozó 10en éves vagy.
Fuhh Kérdező, nálad nagy bajok vannak.
Nőiesnek tartom magam, a kedvenc lábbelim a magassarkú. Valószínűleg ha az utcán látnának, azonnal a tipikus "plázacica" jutna rólam az emberek eszébe.
Mindig tökéletes manikűr, műszempilla, smink és magassarkúban tolom a babakocsit. De közben utálok plázákba járni, mert kivagyok a tömegtől, hogy egy-egy akciós terméket szó szerint kitépnek az emberek kezéből, vagy utálom a szűk, rosszul megvilágított próbafülkéket is. A melegről ne is beszéljünk, meg nincs is jobb annál, mikor megkapod a kávédat, sütidet, a gyerek pedig abban a percben kezd el vigasztalhatatlanul ordítani, ahogy elkezdenél enni... És ez csak az én "részem", a babának sem jó ám, ha egész délután a plázában járkálsz vele. Mert gondolom babakocsival mentek, esélytelen, hogy kivedd onnan és sétáljon, másszon (én is kezet mosok azután a retek után...). Szóval 2-3 órát minimum ott ül/fekszik a babakocsiban, a sok ember között, semmit nem tud csinálni, mert anyucinak a plázázás, kávézgatás a programok netovábbja. Mellé még ki tudja, miket kap el ott...
Nőiesen öltözködöm, rengeteg ruhám, cipőm, táskám van. De a dolgaim 90%-át online rendelem meg, legalább nem olyan cuccot küldenek, amit 15 ember izzadtan felpróbáld, vagy leesett a földre és 5-en ráléptek, mire az egyik eladó visszarakta a helyére.
A barátnődnek fontosabb a családja. Ő már érett volt a babázásra, te viszont még most sem vagy az, hiába van már gyereked. Csak azt fújod, hogy te te te te, veled mi van. Te nem babás programokat akarsz, hanem csajosakat. Ezzel sincs gond, de akkor ne a baba miatt írj ki kérdést.
Az meg elég szánalmas, ahogy a barátnődet próbálod beállítani a csúnya, gonosz anyucinak, mert meri élni az életét és nem besavanyodva ül otthon, magát sajnáltatva. Elárulok, az én férjem is szeret horgászni. És van, hogy mi is kimegyünk hozzá 1-2 órára. Olyankor ledobom a magassarkút, sportcipőt húzók és kényelmes farmert és kimegyünk a lányunkkal. Nem fogdosunk bogarakat, nem tapizzuk a halakat sem. Egyszerűen csak ott vagyunk, járkálunk, dobáljuk a vízbe a kavicsokat. De nagyon jókat tud aludni a levegőn amúgyis. Ettől nem gondolom magam kevésbé nőnek, ahogy a lányom sem lesz amiatt leszbi, mert kivittük 1 évesen a horgásztóhoz...
"már azt se értem, hogy egy 8 hetes babával miért kell kimenni egy tóhoz, a hidegbe"
Miért, meddig kellett volna otthon ülniük?
Amíg a gyerek iskolás nem lesz? Vagy azért az érettségit várják meg azzal, hogy utcára merészkednek?
És aki tó mellett lakik, azzal mi van? Ők soha az életbe ne lépjenek ki a házból?
Gondolom a baba jól fel lett öltöztetve a hőmérsékletnek megfelelően, nem egy szál pelenkába vonultak ki vele hajnalok hajnalán.
"és mikor nyár lett, akkor a Balatontra is lementek a 4 hónapos babájukkal, sőt, a Velencei tónál is van egy úgymond kis nyaralójuk, ahová eddig együtt mentünk a barátokkal iszogatni, sütögetni, ők oda is elmentek többször is a nyáron"
ÉS?! Mikor az én lányom 4 hónapos volt, Angliába repültünk vele, majd két hét múlva vissza Pestre. Miért más egy nyaraló, mint a házuk? Nem vadkempingezni mentek könyörgöm.
"Szeptemberben nyaralni is akarnak menni"
Jól is teszik, jó utat nekik innen is! Vagy te már azt is megakarod neki mondani, hogy hová mehetnek együtt és mikor?
"Hogy ne lenne hozzá közöm, meg hogy ne foglalkozzak vele, mikor eddig ő volt a legjobb barátnőm és mindent együtt csináltunk."
Múlt idő, Drágám. Nincs egy fikarcnyi közöd sem a "barátnőd" életéhez. Ő már felnőtt, családos anyuka. Te pedig egy hisztis kislány vagy, aki a popsiját veri a földhöz, mert nem úgy van valami, ahogy ő elképzelte.
"most már szerintem babáznunk kellene, babás programokat csinálni, nem horgászni meg kirándulni meg ilyen fiús hülyeségek"
Miért, a tóparton nem lehet babázni? Vagy megállnak a bejáratnál a kocsival, a gyereket meg ott hagyják 2-3 óra hosszára és rá sem néznek? Meg van szabva, hogy hol lehet babázni?
A világ nem csak csajos programokból és "fiús hülyeségekből" áll.
Egy undok, buta, beszűkült gondolkodású irigy "nő" vagy. Nem csoda, hogy a pasid is lelépett, egyáltalán a szüleid hogy viselnek el?!
Gonosz vagy, másban keresed a hibát, miközben te mész szembe a forgalommal.
Nem azért kell szülni, mert a legjobb barátnő megígéri, hogy mindig ott lesz. Te ezt elb..sztad, ilyen személyiséggel pasit sem nagyon fogsz találni (mármint aki hosszabb távon elviselne).
Ha fiad lenne akkor vinnéd?
Ez komolyan érdekel? Vagy akkor nem szeretnéd, mert nem akar majd plázázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!