Szerintetek meddig illik egy babával otthon maradni? Nem programozni?
Bocs, de ezek szerint májusban mentek a babával egy tópartra és EZ probláma szerinted??????
Májusban más nincs hideg, semmi baja sem lesz a gyereknek ettöl, meg attól sem, hogy havonta viszok késöbb is.
Az is természetes, hoyg atól, hoyg VAN egy gyerekük, még nem ülnek a szobában évekig, hanem a saját nyaralójukba elmennek vele, és adott esetben még netán vendégeket is hívnak.
Ha NEKED probléma egy MÁSFÉL éves gyerekkel elmenni nyaralni, akkor VELED van valami nagyon nagy gond, ennyire nem szabad begubózni és/vagy agyonfélteni a gyereket!
Nem tudom, hogy masnak mihez van kedve, hogy latja jonak, mert nem erdekel mas szokasa/igenye.
De pl februar kozepen szuletett a legkisebb gyerek es ugyanugy jartunk mar tavasszal is programokra, kirandulni, nyaron furdeni, nyaralni. Az elso gyerekkel ugyanigy volt (csak o novemberi), a tobbediknel meg foleg, mert a nagyobbakat semmi penzert nem zarnam el ilyen dolgokrol egy evre, vagy tobbre, de honapokra sem.
Es mi az, hogy mikor illik? Ez nem az illendosegen mulik, ahhoz ennek semmi koze. Hanem az igenyeken, szokasokon.
Te sem azert nem mesz, mert nem illik, hanem nincs a igenyed szerintem.
Amugy tudod mit nem illik csinalni szerintem? Azzal foglalkozni, hogy a baratnod mit csinal. Szerintem unatkozol, ha nem vagy irigy.
3 hónapos volt a kisfiam, amikor elkezdtünk baba-mama klubokba járni. Kezdetben csak havi 1-2x, később minden héten.
kerek 2 hónapos volt, amikor családi ebédre mentünk étterembe, 1 éve skora előtt többször voltunk kirándulni, dédszülőknél, balatonon.
szerintem amúgy a barátnődnek van igeze. Ha lenne nagyobb tesó (ha a tiednek lesz pár év múlva egy kistesója), akkor nem mondhatod neki, hogy most 2 évig otthon ülünk, mert baba a baba.
amúgy szerinted mi a nomrális "babás" program?
az miért nem babás program, ha a család együtt elmegy valamerre? azért, mert te kimaradsz belőle?
Pedig az írásodból úgy tűnik, hogy csupa keserűség vagy, mert kimaradsz ezekből, lényegében "ejtettek".
úristen, hány éves vagy? 15? :o
fiús hülyeségek? babás programok?
csinálj babás programokat! Jérj el klubokba, ha neked az a jó. Neki meg az a jó, ha a családjáva lehet békében.
Nem csodálom hogy megromlott a kapcsolatotok, beszólsz neki mindenért hogy mit miért csinál, okoskodsz, így én is leépítettem volna veled a barátságot.
Ő attól hogy anyuka megmaradt nőnek,járnak programokra,nyaralni míg te begyöpösödtél és irigykedsz.
És nem, attól hogy a legjobb barátnőd volt semmi közöd hozzá hogy most már a saját családjával mit csinál. Amúgy semmi rosszat, sőt jól csinálja, kellenek a programok,környezet változás a picinek, jó levegőn volt mi a probléma?
Lehet magadba kéne a hibát megkeresni hogy te miért nem vágysz arra hogy kimozdulj, elmenj velük szeptemberbe (atyaég hol van még de te már nem akarsz menni előre tudod), egy másfél éves tökre élvezi már a pancsolást,nyaralást amúgy.
Egy szó mint száz nem a barátnőd a hibás ebbe a történetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!