Kisbabások! Emlékeztek arra a pillanatra, amikor hazamentetek a kórházból szülés után? Mit éreztetek, amikor először voltatok hárman otthon? Pozitív és esetleg negatív is jöhet.
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 19:32
21/24 anonim válasza:
- végre nyugi van
- de jó, hogy nem tudnak "átugrani" a rokonok csak úgy (két országgal odébb élnek)
Az, hogy "mi lesz", nem izgatott, szakmámból adódóan nem idegen a kisbabák közelsége és gondozása, és úgy vagyok vele máig, hogy minek stresszeljek, ha rosszabb napja van (pl. hasfájás, sok sírás), akkor rosszabb napja van, nekem is szokott.
22/24 anonim válasza:
A világon a legcsodálatosabb érzés volt végre haza jönni és itthon lenni a pici családommal. Nyugalom árasztott el. Nálam a kórházban töltött 3 nap enyhébb depresszióba nyomott. Ha az a pár nap nem lett volna az lett volna az igazi.
23/24 anonim válasza:
Hat semmit nem ereztem.. Kellett volna? :D
24/24 anonim válasza:
Először is, mikor a kórházból vittük ki bűntudatunk, lopásérzésünk volt. Itthon sem akartuk elhinni, hogy a miénk. Csodáltuk az első perctől kezdve, de olyan volt, mint egy álom. A 3. napon itthon, mikor zuhanyozni készültem szó szerint átjárt a szeretet. Soha nem éreztem korábban olyat. Onnantól kezdve érzem magam igazán Anyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!