Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabások! Emlékeztek arra a...

Kisbabások! Emlékeztek arra a pillanatra, amikor hazamentetek a kórházból szülés után? Mit éreztetek, amikor először voltatok hárman otthon? Pozitív és esetleg negatív is jöhet.

Figyelt kérdés

2018. jan. 4. 19:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

- végre nyugi van

- de jó, hogy nem tudnak "átugrani" a rokonok csak úgy (két országgal odébb élnek)

Az, hogy "mi lesz", nem izgatott, szakmámból adódóan nem idegen a kisbabák közelsége és gondozása, és úgy vagyok vele máig, hogy minek stresszeljek, ha rosszabb napja van (pl. hasfájás, sok sírás), akkor rosszabb napja van, nekem is szokott.

2018. jan. 8. 13:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A világon a legcsodálatosabb érzés volt végre haza jönni és itthon lenni a pici családommal. Nyugalom árasztott el. Nálam a kórházban töltött 3 nap enyhébb depresszióba nyomott. Ha az a pár nap nem lett volna az lett volna az igazi.
2018. jan. 16. 11:10
 23/24 anonim ***** válasza:
7%
Hat semmit nem ereztem.. Kellett volna? :D
2018. jan. 18. 05:50
 24/24 anonim ***** válasza:
83%
Először is, mikor a kórházból vittük ki bűntudatunk, lopásérzésünk volt. Itthon sem akartuk elhinni, hogy a miénk. Csodáltuk az első perctől kezdve, de olyan volt, mint egy álom. A 3. napon itthon, mikor zuhanyozni készültem szó szerint átjárt a szeretet. Soha nem éreztem korábban olyat. Onnantól kezdve érzem magam igazán Anyának.
2018. jan. 26. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!