Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabások! Emlékeztek arra a...

Kisbabások! Emlékeztek arra a pillanatra, amikor hazamentetek a kórházból szülés után? Mit éreztetek, amikor először voltatok hárman otthon? Pozitív és esetleg negatív is jöhet.

Figyelt kérdés

2018. jan. 4. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó volt, örültem, hogy végre otthon vagyunk. Ebben közrejátszott, hogy én 10 napot voltam kórházban, 3-at szülés előtt a terhespatológián magas vérnyomással, aztán 7-et a gyermekágyas osztályon, mert nagyon kis súllyal (és hosszal) született a babám, egyébként 38. hét után. Mivel bababarát kórház, és rooming in volt szuper csecsemősökkel, én 7 nap után úgy mentem haza a kislányommal, hogy volt bőven tejem, a picim flottul szopott, én már gyönyörűen belejöttem az ellátásba, úgyhogy halál nyugodt voltam, nem féltem, hogy nem fog menni. Volt idő mindent alaposan megtanulni bent... otthon már csak a megkönnyebbülést éreztem, hogy végre otthon vagyunk, most már minden oké, végre nyugtunk lesz, és aludhatok is valamennyit. Nem is volt semmi gondunk, békés és nyugodt időszak volt az első pár hét (amíg anyám el nem kezdte, hogy úgyse lesz sokáig tejem, ne éljem bele magam, neki se volt, blabla).
2018. jan. 4. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11-es, meglerdezhetem, hogy ez melyik korhaz?
2018. jan. 4. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A lányunk születése után nem volt felhőtlen a hazatérés, a férjemnek nem volt ideje teljesen flottul előkészíteni a gyerekszobát, míg mi kórházban voltunk, amin felidegesítettem magam (hormonok játéka...). Aznap estére a férjem 39 fokos lázzal ágynak esett (influenza)...Hát nem voltak vidám, békés együtt töltött első napjaink. Konkrétan rettegtem, hogy lefertőz minket is (főleg a picit féltettem).
2018. jan. 4. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
98%
Mivel toxémia miatt 4 hétig voltam előtte kórházba, nagyon vágytam haza :) Bementünk a házba, végre SZABADSÁÁÁG! Letettük a kislányunkat az ágyunkra, odafeküdtünk és bámultuk, hogy atya ég van gyerekünk :) Utána szegény férjemet lesokkoltam. Mondtam én most elmegyek a gyogyitárba kiváltani a recepteket (a sarkon volt 2 percre) és ő most egyedül fog otthon maradni a szerelmével :) Azóta sem felejtem az arcát, milyen rémült volt :D
2018. jan. 4. 21:51
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
12: Vaszary Kolos Kórház, Esztergom.
2018. jan. 4. 21:54
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Most akkor akinek negatív élménye volt az le lett pontozva?
2018. jan. 4. 22:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam! Nem értem, hogy akár a negatívat, akár a pozitívat hogy lehet lepontozni... Mindenki máshogy éli meg, ettől még lehet szuper anya/apa!
2018. jan. 4. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én hosszú hónapokig úgy éreztem, mintha egy kislány lennék, aki most azt játssza, hogy van egy kisbabája. Nagyon cuki baba, szoptatni kell mag fürdetni, öltöztetni, ringatni...

Mikor először beteg (náthás...) lett a kicsi, akkor támadt fel bennem az anyatigris. De még kétgyerekes anyaként is olyan érzésem volt néha, hogy én csak úgy teszek, mint egy felnőtt anyuka, meg mint egy tanár néni, és titokban kicsit csodálkoztam, hogy a gyerekeim és a szülők ezt nem veszik észre.

2018. jan. 6. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Én nagyon vártam, hogy hazamenjük. Minden jó volt a kórházban, csak 1 hetet kellett benn töltenünk, mert besárgult a kisfiam. Jó volt otthon, kellemesen fura is, hogy már ott van velünk a kislányunk is. Férjemet nagyon érdekelte a szoptatás, az első este fejte Ő is a mellem:). Csodálatos az egész:).
2018. jan. 6. 20:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok:). Bocsánat, kislányunk van:), csak most várjuk a fiúnkat:).
2018. jan. 6. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!