Lombikosok! Szoktatok tesztelni otthon? Beültetés után 10. napon szerintetek már ki kellett volna mutatnia? Sajnos negatív lett, vagy még korai volt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 09:09
1/14 anonim válasza:
Szerintem még korai. Általában 14 nap kell azért hozzá, hogy elég hcg legyen, nagyon teszt függő melyik mennyit mutat ki. (Bár vannak rá számok írva 10-es, 25-ös de nekem volt 10 -es amit semmit nem mutatott, de a 25-ös mutatta.)
2/14 anonim válasza:
2 napos embriókat kaptam vissza, az 11. napon teszteltem és nagyon halvány pozi lett! Szerintem várj még pár napot, még lehet, hogy korai volt! És szurkolok!
3/14 anonim válasza:
Hát ez nagyban függ attól hogy hány napos embriók voltak. Ha 2 körül akko még lehet nem mutatja ki ha nagyobb akkor már kikéne. Egyik ismerősöm 1 hat napos fagyibabát kapott vissza. a transzfer után 4 nappal már pozitív volt a tesztje, pedig csak egy baba volt. Drukkolok hogy csak korai legyen még. Ja és az sem mindegy hogy milyen teszttel teszteltél. 10-es vagy 25-ös? Ha 25-ös akkor még korai volt a 10-nek már nagy esélylyel ki kellett volna mutatnia.
4/14 A kérdező kommentje:
25-ös rossmanos facelle teszt. Kedden volt a leszívás és csütörtökön (9-én) kaptam vissza őket (kettőt). Lehet hülye kérdés, hogyan kell számolni, 2 vagy 3 naposak? Két nap múlva megpróbálom újra.
Köszi a válaszokat!
2013. máj. 18. 10:33
5/14 anonim válasza:
Akkor még korai volt ha 25-ös volt. Azt az orvos vagy a biológus szokta mondani hány naposak.
6/14 anonim válasza:
szia! Ha kedden volt a leszívás, és csütörtökön kaptad vissza, akkor két napos. Nekem transzfer utáni 10.napon pozitív volt már a 25-ös teszt is. De szerintem ez egyénfüggő. nálam ET.+10, de legkésőbb ET.+11.nap mikor sikerültek, akkor a 10-es érzékenységű már full erős pozitív volt, akkor is amikor egy, és akkor is amikor kettő tapadt meg. de ahogy előttem is írták, nem törvényszerű mutatnia ilyenkor még pozitívot.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Rosszul írtam hétfőn volt a leszívás, akkor 3 naposat kaptam vissza. Holnap tesztelek újra, kedden kell visszamennem.
2013. máj. 19. 18:58
8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos ma is negatív lett!
2013. máj. 20. 10:28
9/14 anonim válasza:
:-( sajnálom! Mi nálatok a problêma?( Ha nem akarsz válaszolni nem baj)
10/14 A kérdező kommentje:
Igazából "csak" annyi, hogy már túl vagyok a 40-n, a petefészek kimerülőben van, egyik petevezetékem zárt. Ezek miatt már nem akartunk várni, mert kicsúszok az időből.
2013. máj. 20. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!